cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pralno sušilni stroj

clock-img

21.01.2007, 11:53

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!
Midva sva se odlačla, zaradi pomanjkanja prostora v kopalnici  boma kupila pralno-sušilni stroj. Zdaj pa me zanima, če ima katera kakšne izkušnje z njimi. Kako dobro posušijo perilo, katero znamko priporočate, ste imele kaj težav z nijmi, koliko perila lahko na enkrat posušiš.....

Že vnaprej hvala za odgovore, kim 22

clock-img

21.01.2007, 12:18

clock-img

GATA

pencil-img

550

Kim22 jaz imam pralno-sušilni stroj, sam sušilnega dela skoraj ali nič ne uporabljam. Sušiš lahko največ polovico od pranega perila - če lahko daš v stroj 5 kg lahko sušič 2.5 kg. To je men načeloma samo za kakšne nujne stvari, ne pa da sušilni stroj resnično uporabljaš. Pa tudi mogoče da sem parkrat uporabila za "nujne" stvari, da sem sušila eno samo cunjo.

Kot slabost jaz vidim v takih strojih predvsem, da takrat ko sušiš ne moreš nič prati in ne moreš posušiti naenkrat toliko kot opereš. To pomeni cunje ven in prebrati polovico, ki jo želiš sušiti.

Posušilo mi je ok, sam kot sem rekla, sem to opustila, ker nisem mogla naprej prati in sem morala čakati.

Ker ne vem kakšen namen in kako boš ostalo polovico sušila.... Če imaš veliko prostora za sušenje perila potem ne vem če rabiš kominiran stroj. Če nimaš nič prostora za sušenje potem ti svetujem nakup vsakega posebej.

No ne vem pa koliko imaš sploh za prat user posted image . Jaz ko imam tega ogrooomno pač gledam na te stvari tako.

Jaz se bom vsekakor ob naslednjem nakupu odločila pralni stroj posebej in sušilca posebej.

No upam, boš še od kakšne uporabnice takega stroja dobila mnenje.

clock-img

21.01.2007, 12:26

clock-img

Anonimen

Najprej hvala za odgovor. Res ne vem kaj naj neredima, saj je kopalnica tako majhna, da če dama sušilni stroj na pralnega ne boma mogla imeti noben omarce v kopalnici. (ja res je ful mala)user posted image . Nikjer pa ne morema sušit v stanovanju, balkona pa tudi nimama.

clock-img

21.01.2007, 16:36

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst ga imam -Elektroluxovega. Sem še kr zadovoljna. Vzela sem ga zaradi prostorske stiske. Moram rečt,da ga v začetku nisem preveč uporabljala,sedaj pa zadnje leto kr.Neki časa je trajal,da sem ga pogruntala.Edina slaba stvar pri tem je,da mi trga malček oblačila. Drgač je pa res najboljša varianta dva stroja. Jst sem nekak pogruntala,ko mi bo ta crknu,da bom dala sušilc na balkon in absolutno bo to Gorenje in pralni isto.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

21.01.2007, 18:56

clock-img

GATA

pencil-img

550

Jaz nikoli nisem imela nobene omarice v kopalnici in je seveda stvar navade. Pač imam brisače v omari v dnevni sobi in je stvar rešena.
Jaz bi se definitivno odpovedala omarici na račun sušilnega stroja, če nebi imela možnosti kje sušiti.

Če boš recimo vse sušila v stroju potem boš seveda tudi več elektrike pokurila, ker boš sušila dve rundi, namesto ene.

clock-img

21.01.2007, 20:23

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi smo tudi hoteli pralno-sušilnega, pa so nam vsi odsvetovali, tako da imamo sušilca nad pralnim strojem. Brisače pa imaš lahko kje drugje...

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

23.01.2007, 00:28

clock-img

GATA

pencil-img

550

Kim...

ravno danes sem videla na TV oglas od Candy-a pralno sušilni stroj, ki pere 5 kg in suši 5 kg.... To bi blo pa kr uporabno ne user posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem