cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pozdrav domačim

clock-img

22.07.2005, 21:39

clock-img

Nina_

pencil-img

127

mene pa zanima kako se vi doma pozdravljate in če se? pri nas doma namreč se vsako jutro če smo vsi doma pozdravimo z dobro jutro...če nas ni doma in ko pride kdo domov iz službe,šole se pozdravimo z "zdravo"! kako je pa pri vas? se z družino pozdravljate al ste kar tiho ko se naslednji dan vidite( govorim za primere ki živijo skupaj z starši,sorodniki)!TO pa sprašujem zato,ker mi je ful čudno ko sm pri fantu se nikoli ne pozdravijo,razen mene prvi dan ko pridem tja na obisk...ko pride oče od fanta npr.iz službe naslednji dan , nič, nobenega pozdrava...in jz prav nevem kk se nj obnašam kadar ne pozdravim ko se vidimo naslednji dan (čeprav sm v isti hiši)! jz vedno pozdravim za dobro jutro ali popoldan,ampak se mi zdi da je njim to vseeno malo čudno...
KAj se pa vam to zdi?del bontona ali pač neka navada?

clock-img

22.07.2005, 21:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

pri nas se tud pozdravljamo, za dobro jutro, ko zlezemo iz postelj, ko pride kdo nazaj domov, ko kam gre, pa za lahko noč tudi 8) ne vem, meni se zdi to lepo in čist normalno :) in bi po vsej verjetnosti, na tvojem mestu, bila prav tečna do drugih s tem :)- bi pač guncala svoje navade :)-

clock-img

22.07.2005, 21:58

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Kaj pa vem. Pri nas doma smo se vedno pozdravili, npr. zjutraj dobro jutro, ko je prisel kdo domov zdravo, ko smo sli spat lahko noc, ce je sel kdo ven adijo, ... No, pa sej ves kk to gre :ups:
Tudi midva z mojim se obvezno zjutraj posloviva, ko gre zgodaj od doma, ceprav sem vcasih se cist v komi, ko pride domov, se ze spodaj pri vhodu dere "haaaj!", ...
Medtem, ko s tasco se vedno pozdraviva, ko se tisti dan prvic vidiva, je pa dostkrat smesno, ko se spravljam v stanovanje (locen vhod), je ona kr tih, jz pa vedno recem adijo, lahko noc itd. :ups:

clock-img

22.07.2005, 22:02

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

dobro jutro, dober dan, dober večer in lahko noč

clock-img

22.07.2005, 22:06

clock-img

Nina_

pencil-img

127

CAtja je tašča korošica??:ups:

clock-img

22.07.2005, 22:12

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ne, Savinjcanka.
Je bil pa moj tast Korosc, pa moji tastari so, to so pa ljudje (z manirami)! :bravo:

clock-img

22.07.2005, 22:18

clock-img

Nina_

pencil-img

127

pr nas je pa glih obratno..jz savinjčanka,tašča,fant pa korosci...:ups:

clock-img

22.07.2005, 22:24

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Nekulturnezi! Sram jih bodi! :ups:

clock-img

22.07.2005, 22:28

clock-img

Nina_

pencil-img

127

hehe...men je tk vseen kolk so kulturni,sam sm pa včasih v nerodnih situacijah ko ne vem kako odreagirat glede takih stvari...

clock-img

22.07.2005, 23:27

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Mi se tudi vedno pozdravljamo....dobro jutro, dober dan, lahko noč, adijo,... no razen moje tašče, ker pol bi mogla vsakih pet minut, ko se spomni, da ji kaj zmanjka ali da mi je pozabla povedat ta zadnjo kvanto,... pozdravljat živijo in adijo.:)-

clock-img

23.07.2005, 08:14

clock-img

Bina01

pencil-img

112

Pri nas so pozdravi na dnevnem redu. Še če gre kdo v klet in se vrne, sledi pozdrav Hoj.
Sladka izjema je le moja mama, ki med vrati ko odhaja razlaga kam gre in njen pozdrav slišijo šele vrabci. Ko pa pridemo k njej na kosilo, pa najprej vse prečekira in šele ko da kosilo na mizo, pa se spomni pozdraviti.;)

clock-img

23.07.2005, 08:32

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

pri nas doma in pri možu se vedno pozdravimo za dobro jutro,ko prideva domov, ko greva od doma,... vedno ker mi je lepo,pa še polepša mi dan. ko pa pa tašča vstane z levo nogo in se kar stran obrne mi pa cel dan pokvari in bi jo kar v rit sunla

clock-img

23.07.2005, 09:18

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Pri nas se skoz pozdravljamo. vse od zdravo, adijo, lahko noč... tudi pr tašči:)-

clock-img

23.07.2005, 09:43

clock-img

Anonimen

pr ns se tut pozdravlamo, če ne druzga z ojla, pa čau ko kam greš, pa živjo ko prideš, al pa dan dan :) tut brjutr, če nismo preveč zakomirani ob kake 5h zutri :)

lp, lara

clock-img

23.07.2005, 10:35

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Pr ns se pozdravljamo, objememo, lupčkamo, smejimo... Brez tega sploh ne gre. To nam je u krvi. Pomoje bi ves čas gruntala, kuga hudiča je tolk narobe, če se enkrat ne bi tako pozdravli. ;)

clock-img

23.07.2005, 11:20

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Pri nas se tud vedno pozdravimo z dobro jutro, adijo, dober dan, lahko noč

clock-img

23.07.2005, 11:25

clock-img

Anonimen

Pri nas se vedno pozdravimo in tudi s taščo in tastom se pozdravljamo (živimo skupaj). Imajo pa sicer oni med sabo res eno čudno navado, da namesto pozdrava vsak reče: No? :zmeden2:

clock-img

23.07.2005, 16:36

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz pozdrav čisto vsakič. Pa še če s WC ja pridem;)No to glih ne, sam skoraj tko pa:ups:
NMen je to normalno:zmeden:

clock-img

23.07.2005, 16:36

clock-img

lin

pencil-img

2504

Zjutraj dobro jutro,drugače pa kr ciao-ciao

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem