cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pozabili sešit

clock-img

10.01.2007, 16:57

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ja jaz pa imam problem, ki ga nisem še pri nobeni zasledila. med porodom sem poknila ne na presredku ampak na malih sramnih ustnicah.tega babica ni videla in nisem bila nič šivana. tudi jaz sem to pogruntala šele doma, ko sem firbcala od kot pekoča bolečina. sicer je ginekologinja na pregledu rekla, da se lepo celi in da ne bo nič videt, ko se bo zarastlo.
zdaj me zanima ali ima katera takšno izkušnjo, in ali se res lepo zaraste?


_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



clock-img

11.01.2007, 08:25

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Predvidevam, da si želiš, da bi ti zašili sramno ustnico in ne, da bi ti sešili (skupaj) male sramne ustnice...

no, malo šale mora bit, sicer pa je moje mnenje, da če gre za majhno ranico je bolje, da ti niso nič prčkali, kot pa, da bi se še tu kaj kompliciralo. Bog ne daj, da bi se kakšni šivi vneli ipd...  lahko pa se ravnaš po nasvetu, ki sem ga jaz dobila za šive: čimvečkrat na dan se umiti z mlačno vodo in brez mila (kvečjemu intimno občasno), brez brisanja, nato pa na kavč, noge narazen (nekaj pod rito) in na zraku posuši rano.

Men se (je) to kar fajn zdi, samo moraš skoraj imeti nekoga zraven, da ti ni treba ves čas vstajat zarad user posted image .
Pa len ne smeš biti, haha...

Uživaj!

clock-img

12.01.2007, 10:36

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Če rana ni bila velika je verjetno res bolje, da niso šivali. Pri meni je bila babica tudi v dilemi in je zdravnika vprašala, pa je rekel, da ni treba šivat (mislim, da je bil en manjši del ob vhodu v nožnico) - vsaj peklo me je tam. Zdaj nimam nobenih težav - vse je kot prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem