cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povišan pritisk

clock-img

05.08.2004, 09:37

clock-img

melly

pencil-img

5

V času prve nosečnosti sem imela od 7 meseca naprej povišan pritisk. En mesec pred porodom je narasel na 150/100, tako da se po nekaj dnevih ležanja v porodnišnici odločili za pospešitev poroda. Rodila sem tri tedne prezgodaj. Sinek je bil OK, tudi jaz OK.
Sinek je star 9 mesecev in mož že sanja o novem družinskem članu. Tudi meni ta ideja ni slaba, pa vendar me skrbi kako bi bilo s pritiskom v drugi nosečnosti.
Mamice s podobnimi izkušnjami, opišite mi prosim vaše drugo doživljanje nosečnosti. Kako je bilo s pritiskom?

clock-img

05.08.2004, 20:15

clock-img

urši77

pencil-img

621

Vprašaj tvojega ginekologa - bo najbolje vedel!

pa veliko veselja s pikico-ami!!:sloncek:

clock-img

06.08.2004, 21:03

clock-img

lutka

pencil-img

1323

tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti težave s povišanim krvnim tlakom(170-110),nakar je sledila diagnoza težka preeklampsija, rojevala sem 10ur, tako da sem tudi jaz bila skeptična za drugo nosečnost.Ko pa sem zanosila v drugo-pa še dvojčika sta bila, nisem imela s tlakom nobenih težav.Nosečnost je potekala vredu pritiska pa sem imela 120-80.Tako da ni rećeno da boš imela tudi v drugo težave.Je pa res da sem v drugo dosti več počivala kot prvič:bravo:
lp

clock-img

09.08.2004, 23:24

clock-img

Anonimen

:sloncek:pozdrav...ker imam pdedovano povišan pritisk sem bila rizična nosečnica vendar pri prvem otroku je bilo vse v redu pri drugem mi je skakal pritisk kot nor normalen pa spet v višave vseh devet nesecev sem jemala tablete za znižanje pritiska,pa še na bolniško me ni G.poslal je rekel da ni nič hudega.Pri tretji na srečo spet vse normalno nobenega abnormalno povišanega pritiska,zato nikoli ne veš če se bo ponovilo v naslednj nosečnosti kaj si se kaj pozanimala pri G.?morda ti bo pa on znal pravilno svetovati,ali pa takoj poskrbel za preventivo če si v nevarnosti da se ti ponovi.Želim ti da bi lahko srečno in brez zapletov ponovno donosila....neva:sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem