cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poroka, nasvet

clock-img

04.07.2010, 17:50

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Pred kratkim me je fant zaprosil in začela sva razmišljat o poroki. V glavi mava par varjant: ena je tradicionalna poroka, druga je poroka na plaži na najinem kotičku na hrvaškem, tretja varjanta je portorož. Nisva še niti spraševala za cene in nič, tko da še nič ne veva kako in kaj.
Tiste, ki ste vse to že dale skoz, prosim za nasvet, na kaj je treba bit pozoren pri organizaciji poroke? A je boljše da organiziraš sam, al da daš komu organizirat? Če je kira k je mela ohcet v lifeclasu v Portorožu, kolk približno stane?

Hvala:)!

clock-img

04.07.2010, 22:15

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Cene so pa čist odvisne kolk povabljenih imaš kak menu si izbereš in oh in sploh stvari je ki so od poroke do poroke različne in mislim da ti cene lahko povedo samo tisti ki imajo ta lokal oziroma prostor.Nekatere poroke stanejo 7000e nekatere pa 1000e tako da kar pot pod noge in se pozanimaj na točno določenem kraju.

clock-img

31.07.2010, 22:16

clock-img

yyyyxxx

pencil-img

7

Živjo se strinjam z ajatajo, da je cena odvisna od menija in številom svatov, lahko pa ti predlagam super gostinsko podjetje, katero se ukvarja z vsemi oblikami cateringa ali pogostitev ali izvedb porok v svojih protosrih, več alhko izveš na kontaktni številki pri prijazni gospe Marjeti 041-779-632 ali na fan strani na facebooku (restavracija Mozart)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem