cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

poročni avto

clock-img

23.08.2006, 20:02

clock-img

čaki

pencil-img

1009

zanima me če mora cvetličarka ki krasi poročni avto vedeti kakšen avto bo krasila- velik ali majhen?? moj bo namreč vozil mojga brata in sva dobila drug avto, ki je večji-uglavnem enoprostorc- zdaj pa ne veva a bi blo treba cvetličarki sporočit??!! avto pa je presenečenje!!!!

clock-img

23.08.2006, 20:52

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Odvisno. Če bo avto imel na havbi ikebanco na magnet, potem ni treba da ve. Če pa bo privezano s kakimi trakovi, potem pa mora vedet, kako dolge trakove odrezat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

25.08.2006, 18:53

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Naša cvetličarka je hotela vedeti kako velik avto je da je lahko vsaj približno izračunala koliko cvetja rabi, ker na enem avtu je bil pač običajen šopek na magnet , na drugem ( glavnem ) pa  je bilo cvetje v V,  v bistvu čez celo haubo.

Pa saj to ni problem , če veš katera je cvetličarka, se samo odpraviš tja in poveš kako in kaj, pa ti bo povedala če je pomembno ali ne. Bolje da ima več informacij, kot da bokaj narobe.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

clock-img

28.08.2006, 12:42

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Midva sva ravno prejšnji teden naročila.Pa je želela vedet, ker bova imela mrežo čez cel avto.Če pa je samo ikebana, valda ne rabi.
Jaz bi se na tvojem mestu pozanimala za cvetličarno in šla tja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem