cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč glede nočnega dojenja

clock-img

02.08.2007, 18:01

clock-img

tita2006

pencil-img

86

Mojuser posted image  bo čez nekaj dni star 15 mesecev in ga še vedno dojim.Do starosti enega leta nama je šlo vse precej gladkouser posted image , nato pa je začel zavračati user posted image dudo, posledično pa se je začel non-stop dojiti in to ponoči. Naj povem, da ima težo normalno in da poje zvečer veliko, da ne rečem ogromno. Ponoči sploh ni lačen, ampak se hoče le cartati. Včasih celo na 2-3 ureuser posted image . Ker sem od tega že čisto fuč, vas lepo prosim za pomoč-Kako ga naj odvadim nočnega visenja na prsih?Hvala vsem za odgovore.Tita

clock-img

02.08.2007, 18:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.08.2007, 19:51

clock-img

karin412

pencil-img

747

Meni se je zbujala tudi na 1-2 uri pri 10 m. Jaz sem jo takrat kar na silo - z jokom odstavila ponoči. Enkrat sem se odločila, potem je bil prvo noč jok, sem jo stisnila k sebi, tolažila in uspavala, ampak je nisem podojila - celo noč ne (edino na začetku se mi je mal smilila, pa sem jo okoli 4h podojila). Po 3. noči se ni več zbujala in potem smo zelo dobro spali (vstajali od 4-5h, šele kasneje se je zbujala po 5h in zdaj okoli 6h pri 18. m). Ko sem pri 13. m nehala popolnoma dojiti, je spala celo noč skoraj vedno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem