cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pomoč,svetujte mi...

clock-img

10.05.2006, 15:24

clock-img

Anonimen

Juhej!

Mojega možeka zelo vzburja oz. so mu všeč temnopolta dekleta. Sama sem zelo,zelo blede polti in zelo nezadovoljna ko grem v kratke hlače, v solarij nimam časa hodit, zato, se mažem s kremo za smoporjavitev od Johnsona.po nogah, obrazu in vratu. 
Ampak sem vsa flekasta,in se vidi da ni to lepo (naravno)...
Kakšen nasvet???

rada bi bla lepa za mojega in da bi bila bolj sproščena v postelji z njim...
Ali katera uporablja to zadevo in kako????

LP in hvala

clock-img

10.05.2006, 15:39

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Meni pomaga če sem na soncuuser posted image Rataš lepo rjav, preverjeno!!!!!!!!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

10.05.2006, 15:52

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Ne uporabljaj teh krem,ko se boš umivala ti bojo na pol dol šle pa boš en velik flek.Pijdi na sončka,za boljšo porjavitev pa jej kapsule Braunemon.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

10.05.2006, 18:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

cajt si vzet pa na sonce in solarij...po kremah si sam marogast in za kozlat lisastuser posted image

clock-img

10.05.2006, 21:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz uporabljam kremo za samoporjavitev, ampak samo za obraz, tam nisem bila še nikoli flekasta, po telesu pa sem bila, sploh po nogah, zato tega več ne delam. Jaz sem tudi bolj "bleda", za solarij tudi nimam časa, pa tudi če sem na soncu, npr. cel teden na morju, moja koža ne bo lepo zagorela, ampak na začetku rdeča, potem sicer porjavi, ampak se začnem "luščit" kar hitro. Pač, sem taka kot sem, ti pa bodi kljub temu sproščena v postelji s tvojim, naj te ima rad takšno, kot si!

clock-img

10.05.2006, 23:14

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

kje, za vraga, pa je kdo rekel da mora biti vsaka ženska lepo zagorele polti poleti?
ker tudi jaz mam isti problem kot ti....zelo sem blede kože, ko sem malo na soncu postanem rdeča kot rak, vse me peče in boli, 3. dan po tem pa se že ogulim. sonce?---nein danke, no thanx.
pa solarij brezveze...da mečem denar stran, ma qrc pa taka veselica raje sem bledopolta pa sproščena!user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

11.05.2006, 07:40

clock-img

Anonimen

Tole pa je malo bedasto, da bi ti morala spreminjat sebe.. fizicno.. da bi bila vsec tvojemu..
To da te ima nekdo rad pomeni samo eno.. in sicer, da te ima rad taksno kot si..

Razumem pa da ga vzburja kaksna ki je temnoplolta.. to je cist ok.. in mozno in v tem primeru nikar ti ne spreminjaj sebe z raznimi sandolinsi anpak si naj on pac nekoc privaosci eno twemnopolto in bo volk sit in koza cela.. seveda ce nimata prevec egoisticni odnos in bo spet to problem.. da bi on bil enkrat z drugo.. Noo upam, da ti to ne dela prevelikih preglavic..

clock-img

11.05.2006, 07:42

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Meni se tudi zdi brezveze neki komplicirat, najbolje bo, ce se za en dan namazes s kaksno barvo za telo - cokoladne barve in ga presenetis.
Naj bo bolj stos, kot pa da bi ti bila zdaj crnka. Polt imas kakrsno imas in bodi zadovoljna z njo.

Srecno!

clock-img

11.05.2006, 20:42

clock-img

Anonimen

PIKA 74... A SI MOGOČE TI???

clock-img

11.05.2006, 21:14

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Jaz grem v Solarij,saj 15min pa imaš čas,user posted image da ga nebi imela.Drugače pa lepo na sončeka.user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

12.05.2006, 06:38

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

kje, za vraga, pa je kdo rekel da mora biti vsaka ženska lepo zagorele polti poleti?
ker tudi jaz mam isti problem kot ti....zelo sem blede kože, ko sem malo na soncu postanem rdeča kot rak, vse me peče in boli, 3. dan po tem pa se že ogulim. sonce?---nein danke, no thanx.
pa solarij brezveze...da mečem denar stran, ma qrc pa taka veselica raje sem bledopolta pa sproščena!user posted image

Tudi pri meni je bilo tako, ampak se je situacija popravila, kupila sem si kremo s faktorjem nad 20 blizu 30, in sem se na soncu redno mazala in še po sončenju tako dolgo, dokler ni koža postala rjava, pomaga poskusi. Drugače pa sem tudi jaz imela takšen problem, bleda koža, sonce dobesedno opeklo, čez nekaj dni pa sem se začela 'lupit' in sem ponovno postala bleda, zdaj pa imam kar lepo porjavelo kožo, razen noguser posted image user posted image user posted image , te pa še zmeraj ostajajo takšne kot prej

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

12.05.2006, 06:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem se pa včasih (ko sem še mislila, da moram biti lepauser posted image ) mazala s to kremo po nogah, pa nisem bila nič flekasta. Res pa, da slabo vidim ...user posted image
Daj poskusi še kakšno drugo kremo.

clock-img

12.05.2006, 09:19

clock-img

tipka

pencil-img

386

Tvojega možeka vzburjajo temnopolta dekleta:

1. Zakaj se ni poročil s temnopoltim dekletom?

2. Zakaj se je poročil s tabo, če ga drugačne vzburjajo?

3. Kaj si mu rekla, ko ti je rekel, da ga vzburjajo temnopolta dekleta?

Ne znam si predstavljati, da bi meni moj ljubi in dragi in celo mož rekel npr. zelo me vzburjajo modre oči, moje so rjave!!!!!user posted image

Ali pa jaz njemu mimogrede omenim, da me vzburjajo suhi gladkolasi blondinci, on pa temnolas medo s kodri?user posted image

clock-img

12.05.2006, 15:14

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
PIKA 74... A SI MOGOČE TI???

Kake butaste. Če piše anonimno ti pa res ne bo odgovorila. Nehi že s tem teženjem.

clock-img

12.05.2006, 15:16

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mojega možeka zelo vzburja oz. so mu všeč temnopolta dekleta. Sama sem zelo,zelo blede polti in zelo nezadovoljna .... se mažem s kremo za smoporjavitev
Kakšen nasvet???
rada bi bla lepa za mojega in da bi bila bolj sproščena v postelji z njim...

Da boš bla lepa in bolj sprošena v postelji si moraš najti partnerja katerega boš zelo vzburjala in potem boš videla da to sploh ni tvoj problem. Da si ti čudovita in da on pojma nima.

clock-img

12.05.2006, 15:51

clock-img

Anonimen

Midva z možem na soncu oba hitro porjaviva in sva kot cigančka, tko da s tem nimam problema.
Sem pa pred leti v sklopu z drugo kozmetiko prodajala samoporjavitvene kreme in draga moja srce me je bolelo vsakič, ko sem prodala kremo. Tudi sama sem jo preizkusila , zato sem vedela, kakšni bodo učinki.
Če že nisi takoj lisast, je naslednja faza ta, da gre barva najprej dol iz kože na delih telesa, ki se prepogibajo, drgnejo ob tkanino... Torej komolci, podlaket, kolena, pod prsmi, vrat...nazadnje zgledaš tko kot bi bila umazana. user posted image
Zaljubljena je odlično opisala kako lahko tip bele kože naravno porjavi na soncu. Verjemi, da je najbolje tako.
Tudi v solarij greš lahko. Vendar ne pretiravaj. 2 x na teden po 5 minut , bo zate več kot dovolj. Tolko maš pa tudi časa, ne?

Tjazy bi tvojmu možu kar eno črnko zrihtu! user posted image  Ti se raje na morju povaljej v blatu, pa ga naskoči! user posted image
Pol pa njemu reci, da te full vzburjajo črnci ker pravijo, da majo velke ...., pa boš vidla če bo kaj ukrepal  v tej smeri.user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2006, 18:50

clock-img

Anonimen

Luč ugasni, pa boš čisto črna.

clock-img

12.05.2006, 20:14

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: al bina
Luč ugasni, pa boš čisto črna.

user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

12.05.2006, 20:28

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Al pa se namaži s čokolado in boš sladka temnopolta deklica pa še nekaj novega bouser posted image

clock-img

12.05.2006, 21:37

clock-img

pika74

pencil-img

6782

ja spet sm bla na tapeti user posted image user posted image user posted image  - ti anonimni - a ne veš, da sm itak zmeri jst tista, k sprašuje o spolnosti user posted image user posted image user posted image  itak me tok razganja, da ne morm mim tega...ajooooooj user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

12.05.2006, 21:39

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

al bina, si mi vzela z jezikauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

14.05.2006, 15:53

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Ja men so tut luskani crni/temni tipi pa to se ne pomen da mojga lubita ne bi mela rada tacga k je..... Blo bi mi prov glupo da se gre zrt mene delat temnega ce pac tak je..
Sem prepricana, da ce je tvoj partner s tabo iz ljubezni mu je prav vseeno kake barve si.....

clock-img

20.05.2006, 13:18

clock-img

G in T

pencil-img

953

Priporočam Dove samoporjavitnemo kremo, ne pušča sledov...preverjeno!!!

clock-img

20.05.2006, 13:46

clock-img

cukerček

pencil-img

575

mislim, da moraš najprej imet sama sebe najbolj rada in si bit všeč taka kot si, tako boš imela več samozavesti in boš bolj sproščena tudi v postli, ko bo tvoj to opazil pa mu bo vseeno če si bela ali črna, ker ga bo tvoja samozavest tak ali tak sama po sebi vzburla. bodi divja, pokaži mu vraga.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem