cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pohvala vam nosečkam in mamicam

clock-img

21.07.2007, 00:07

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Ve punce tukaj gori ste prav super ! Vsako temo, k jo odprem se user posted image user posted image user posted image  ! Tok ste zabavne !

Jest sem še v prvi fazi " faza poskušanja", ve ste pa že v fazi nosečnosti in držanja user posted image  v rokah. Želim vam VSE DOBRO in POŠILJAM user posted image user posted image user posted image

Al se men sam zdi, al je res, da življenje postane po rojstvu na nek način enostavnejše ? user posted image

clock-img

21.07.2007, 08:25

clock-img

živa

pencil-img

2366

Po eni strani enostavnejše user posted image  (ugotoviš, kaj je res pomembno, in ne kompliciraš za malenkosti), po drugi malce bolj zapleteno user posted image  (usklajuješ se še z eno osebo, bnimaš več toliko prostega časa in prostih rok).

Želim ti čim prejšnjo nosečnost in veliko uživanja pri poskušanjuuser posted image . Jaz sem ena tistih srečnic, ki takoj zanosi, tako da se moj mož v šali jezi, če res nikoli ne moreva nekaj mesecev uživati pri poskušanju in ustvarjanju otročička user posted image .

Lp,

živa

clock-img

21.07.2007, 09:03

clock-img

ally1

pencil-img

460

se strinjam z živo. Življenje se ti obrne skoraj za 100%, sedaj imaš druge prioritete kot prej, še vedno lahko uživaš samo na drugačen način in z enim sončkom več v življenju user posted image .

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

21.07.2007, 11:32

clock-img

nena82

pencil-img

152

Mojca, hvala!
Življenje je meni predvsem lepše. Sicer še študiram, vendar user posted image sva načrtovala, saj nama to pomeni nek korak naprej (nažurala sva se, poročila tudi, on dela, nazadnje sva se odlačila še za user posted image ).
Včasih je vse težko uskladiti, vendar otrok prinese neko veselje, ki ga drugje ne moreš najti.
Pa uspešno poskušanje vama želim


_____________________________

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

21.07.2007, 15:44

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Življenje po mojem rojstvu mi je bilo definitivno enostavnejše, po rojstvu tamale pa ne vem, če glih... Ne moreš čisto nič planirat, hehe, ker nimaš pojma, a se ti bo frocek zbudil čez 5 min. in zahteval naslednje 3 ure, 5 ur, cel dan... tvojo popolono pozornost ali pa bo spal še cel dan... no to je tako samo na začetku, bojdauser posted image , potem naj bi se jih dalo malo navadit na nek ritem...

clock-img

23.07.2007, 21:36

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

verjamem ronja, da je naporno. da moraš defitinivno pozabit na svoje živjenje, ampak otrok raste in se razvija in kaj hitro bo shodil, potem prve besedice in trme in prvič v vrtcu, babi, dedi...itd

ampak sej bo. kakšna knjiga in informacija iz tam tudi ni odveč.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem