cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pograd 140*70

clock-img

16.11.2011, 08:29

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

iščem pograd 140*70 zanima me če katera ve kje ga bi lahko kupila sem že vse preiskala?

lp

clock-img

16.11.2011, 08:35

clock-img

lananai

pencil-img

3613

V Jysk sem vidla enega, ki je imel spodnjo posteljo širšo kot zgornjo (za mere pa ne vem, ker nisem bila tako pozorna).

clock-img

16.11.2011, 09:20

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

V Jysk sem vidla enega, ki je imel spodnjo posteljo širšo kot zgornjo (za mere pa ne vem, ker nisem bila tako pozorna).

Spodnja je široka 120.

Ampak jaz še nisem videla pogradov,ki bi imeli mere 140*70 .... 

clock-img

16.11.2011, 09:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Spodnja je široka 120.

Ampak jaz še nisem videla pogradov,ki bi imeli mere 140*70 .... 

Dolžina tega pograda je 200 cm.
Za 140x70 tudi jaz še nisem slišala. Pa vam je to praktično kupovat? Mogoče zarad prostorske stiske? Drugače pa ni praktično se mi zdi.

clock-img

16.11.2011, 10:11

clock-img

SKORPY

pencil-img

176

ja zaradi prostorske stiske kajti sin bo star 3 leta ko se bo dojenček rodil in se nam nikakor ne izide z prostorom. 

clock-img

16.11.2011, 10:46

clock-img

tina1979

pencil-img

12

Res je - včasih to pride prav. Običajno se rabi npr. pri dvojčkih, saj je otrok v postelji 140 kar nekaj časa user posted image
Našla sm dva primera- sam pri nas se verjetno to težko dobi:

http://www.lehrmittel-vierkant.de/contents/de/d722_betten-kindergarten.html

http://www.jobdoo.de/auktion_732600.html

Kot vidiš je zelo drago tam cca 700€.
Najbolje da naročiš zadevo mizarju, pa potem ko ne rabiš več prodaš na Bolhiuser posted image .

clock-img

16.11.2011, 12:24

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Tak pograd bi ti naredil kak mizar, oni delajo po naročilu. Tudi moji prijatelji ga imajo, seveda narejenega po naročilu. Samo to bi jz imela res le v primeru, da druge možnosti ni, ker majhe otroke spravljat spat na pograd zna biti včasih tudi problem.

clock-img

16.11.2011, 12:29

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Jaz pa ne upam imet pograda,pa imamo tudi prostorno stisko.Ena je lunarna,ena pa živa kot srebrouser posted image
Zdaj bomo kupili posteljo,ki ima predal in potem *rata* še ena posteljauser posted image  

clock-img

09.02.2012, 12:09

clock-img

Teychi

pencil-img

13

IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY

iščem pograd 140*70 zanima me če katera ve kje ga bi lahko kupila sem že vse preiskala?

lp

Ne vem če je zadeva še aktualna, vseeno pa sporočam, da sem ravno tak pograd dala danes v prodajo na Bolhi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem