cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pisarniški stol

clock-img

08.08.2006, 15:54

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Živjo!

V šparovi akciji vse za šolo je tudi pisarniški stol za 10.000 SIT. Ker bi rada kupila nekaj za pred moj računalnik (trenutno sem na kuninjskem), bi ga rada kupila, ne bi pa rada kupila mačka v žaklju, ker ni razstavljen.

ALi ga je katera kupila? Kako se obnese? Je "malo denarja, malo muzike"?

LP, D

< Sporočilo je popravil katrin -- 25.11.2006 23:31:18 >

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

08.08.2006, 18:10

clock-img

abi

pencil-img

755

jaz sem nedolgo tega nazaj kupila v Lesnini usnjen pisarniški stol za 14.990 sit in je bomba. ( znižan iz 25.000)
Je usnjen in zelo udoben, imaš pa jih v črni in belo črni kombinaciji.

Sm pa vidla v Sparu tistega za 10.000, po videzu je skoraj identičen mojemu, vendar mislim da je bolj ali manj na hitro zlepljen skupaj - pomoje je ta iz Lesnine bolj kvalit. narejen.user posted image

clock-img

08.08.2006, 19:18

clock-img

Anonimen

Jest ga imam iz špara istega, takrat je bil po 12.000 sit in sem zelo zadovolna z njimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.08.2006, 22:13

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Hvala! Morm še premislt, če ga kupim... Sam ne vem, če lahko dolgo premišljujem, ker v našem šparu imajo samo še enega. 

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

22.11.2019, 09:13

clock-img

milanese321

pencil-img

10

Mogoče je ta tema že prestara, ampak jaz sem ga pred kratkim kupil in sem zadovoljen...
https://pivk.si/pisarniski-stoli/premium-otroski-ergonomski-stol-kids/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem