cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pijača

clock-img

22.11.2006, 07:27

clock-img

pikam

pencil-img

70

Pred kratkim sem izvedela, da sem noseča (nenačrtovano). Sedaj pa me skrbi, ker sem v 3. tednu nosečnosti pila alkohol (šlo je za 2 koktejla);takrat namreč še nisem vedela za nosečnost. Brala sem, da zdravniki v zgodnji nosečnosti odsvetujejo vsako kapljo alkohola, ker se takrat plod razvija in lahko tudi manjše količine alkohola povzročijo težave. Ali veste, kakšne so lahko posledice zaradi alkohola v prvih tednih in ali se jih lahko opazi že med nosečnostjo?
LP

clock-img

22.11.2006, 07:33

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če si spila samo dva koktejla, ne bi smelo biti kaj narobe.user posted image   Tudi jaz sem še v samem začetku nosečnosti, ko še nisem vedela za to, spila malo alkohola, pa je vse ok. Ne sekiraj se in se posveti svojemu user posted image ! Pa iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2006, 08:53

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image  Iskrene čestitke ob lepi novici!

Mislim, da te zaradi dveh koktailov ne bi smelo kaj skrbeti.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

22.11.2006, 09:38

clock-img

pikam

pencil-img

70

Tudi jaz sem se prepričevala, da ne bi smelo biti nič narobe. Potem pa sem začela brati o fetalnem alkoholnem sindromu. Sicer pravijo, da je to nevarno predvsem za redne pivce alkohola, ampak da lahko tudi majhne in enkratne količine pustijo posledice (kot npr. 2 kozarca vina ali 2 koktejla v istem dnevu)... in potem me je postalo kar groza, da celo noč nisem spala. Res ne bi rada videla, da bi bilo kaj narobe, ker se ga že veselimuser posted image .

clock-img

22.11.2006, 10:30

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ne sekiraj se! Midva z možem sva bila na potovanju v Grčiji, koliko sem takrat spila piva in pokadila cigaret uf, groza. Seveda nisem vedela da sem noseča. Proti koncu najinega potovanja okoli 17 dne pa mi ni pasalo ne pivo ne cigaret in mislila sem da sem dobila kako bolezen ali pa slabost zaradi hrane. Doma sem naredila test in je bil pozitiven. Slabih devet mesecev kasneje sem rodila zdravega korenjaka velikega 53 cm in težkega 3300!

Uživaj nosečnost!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem