za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
hey punce rabim eno informacijo in sicer ali moram po porodu sama poklicati patronažno sestro da pride k nama z novorojenčkom ali ni potrebno meni nič klicati?
20.05.2010, 19:12
tejči28
2056
k meni je prišla patronažna sama že 1x pred porodom in pol so jo tudi oni obvestlili.Jaz nisem nič klicala okoli.
20.05.2010, 19:17
ledenaa
2488
Ne kličeš razen če ne boš na svojem stalnem naslovu
20.05.2010, 19:24
ursi
685
Odvisno, kako ste navajeni. Pri nas je bilo včasih potrebno po odpustu iz porodnišnice tisti zeleni karton isti dan odnesti v ZD. Sedaj pa samo pokličeš v ZD, izveš številko patronažne, ki hodi v vaš kraj, jo pokličeš in se sami menita naprej.
20.05.2010, 20:36
PC Baby
1385
Nam so v porodnišnici dali seznam tel. štev. patronažnih služb v različnih ZD po Lj in nam naročili, da takoj po odpustu pokličemo.
20.05.2010, 20:48
egleria
1336
jaz sem mogla v ZD nest neke papirje ki so mi jih dali v porodnišnici potem pa je prišla patronažna sestra..
20.05.2010, 20:53
Hanuši
1350
Iz Lj P ne sporočajo o rojstvu in smo morali takoj, ko smo prišli iz P poklicat v ZD. Naslednji dan je že prišla. Je bilo pa to lani junija. Mogoče se je že kaj spremenilo. So nas pa na to že v materinski šoli opozorili
20.05.2010, 21:34
moci
5572
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Iz Lj P ne sporočajo o rojstvu in smo morali takoj, ko smo prišli iz P poklicat v ZD. Naslednji dan je že prišla. Je bilo pa to lani junija. Mogoče se je že kaj spremenilo. So nas pa na to že v materinski šoli opozorili
točno. in tako je še vedno
20.05.2010, 21:54
žab*ca
395
V Novem mestu so petronažne obvešćene s strani porodnišnice,tako da jih ni potrebno klicati.
21.05.2010, 08:54
mini86
6050
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby
Nam so v porodnišnici dali seznam tel. štev. patronažnih služb v različnih ZD po Lj in nam naročili, da takoj po odpustu pokličemo.
isto..u bistvu smo že v materinski dobili sezname
21.05.2010, 10:08
marantz
273
Sej ti bodo v porodnišnici povedali, drugače pa sama vprašaj. Je res od kraja do kraja različno. Pri nas si moral v zdravstveni dom sporočit, da si prišel iz porodnišnice :)
21.05.2010, 10:10
blaža
8795
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca
V Novem mestu so petronažne obvešćene s strani porodnišnice,tako da jih ni potrebno klicati.
jaz imam stalni naslov v Kp, živim pa pol ure izven Kopra. Rodila sem pa v Izoli, tako, da sem si sama zrihtala oz sem poklicala v drugi ZD, ki mi je bil najbližje in povedala, da bom rabla patronažno.
Po moje, bi če ne lahko čakala celo večnost, pa je ne bi blo.
23.05.2010, 14:29
samado
52
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Isto velja za kranjsko porodnišnico. Oni že nekaj časa ne sporočajo več v ZD (nevem, zakaj), so nam pa dali številko ZD. V torek popoldne smo prišli domov, v sredo zjutraj poklicali, v četrtek je patronažna prišla. Februarja letos.
23.05.2010, 14:43
Reby
3844
Zaradi varstva osebnih podatkov moraš sedaj sama poklicati v ZD in se zmeniti s patronažno za obisk.
23.07.2010, 18:22
Anonimen
Zdravo! Mi nismo nič klicali.ko sem šla iz porodnišnice domov ,sem tam dobila papirje za petronažno sestro ,je moj tisti dan nesel papirje v ZD in tako je naslednji dan sama prišla..to je to ...lp..
03.08.2010, 20:52
slovenka
4903
V MB porodnišnici so sami poklicali patronažno - v ptujski ZD. Ni bilo treba nič meni sami... V prvo sem rodila na Ptuju (2 leti nazaj) in so tudi oni to uredili...
28.10.2010, 11:20
mišika159
2
Pozdravljene. Imam eno vprašanje in sicer kar se tiče patronažnih sester. Pred nekaj leti je kolegica rodila v MB porodnišnici in po odpustu domov k njej ni prihajala patronažna sestra. Ni pa iz mariborske občine ampak ene izmed sosednjih. Zanima me če v mariborski občini prihaja na dom patronažna sestra ali ne. Hvala za odgovor.
28.10.2010, 12:48
vesna_b
2145
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca