cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pa, joj!!!!!!!!!!

clock-img

23.12.2005, 13:14

clock-img

Anonimen

Sem že 2 meseca po porodu, pa še nisva normalno seksala!!!!! Mene tako boli, da ne gre!!!! Še prvič me ni tako bolelo! OK, sem bila dosti šivana, ampak HALO!!! Zdaj bi že moralo biti ok, ne? Sva uporabila tudi lubrikant, pa še zmeraj ni bilo bolje.

KAJ mi je storiti????????

clock-img

23.12.2005, 13:17

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

heh, mene boli še eno leto po porodu in sem "fasala" samo 3 šive. G se mi je pa samo nasmehnil in rekel, da včasih traja tut par let, da se normalizira. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. edino kar ti preostane je velik strpnosti - v smislu podmazovanja in ljubkovanja. bo že še boljš...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.12.2005, 13:23

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

tud jest sem cca. 2 meseca po porodu, bolijo me pa šivi od CR - no včasih. v glavnem, mi je neprijetno, če se jih kdo dotika, tud spodaj mi je nekakk o neudobno. ni boleče, je pa neprijetno. prvič ni blo tako. tud stimulacija skoz ne zaleže, ker mi je enostavno neprijetno. se tolažim s tem, da bo prej ko slej minlo....

clock-img

23.12.2005, 13:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz imam pol leta po porodu še vedno "neprijeten" sex. Bo pač treba še malo počakat, da bo tako kot nekoč,  do takrat pa dosti nežnosti
Bomo pa takrat še ot spravljali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2005, 16:04

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Nisi edina! Bo minilo!!!!

Srečno! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

23.12.2005, 21:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem rodila pred 6meseci, pa še vedno boli. Je sicer vedno boljše...pa obvezen lubrikant. Kupiš ga v lekarni, recimo. Brez njega ne grem nikamor user posted image

clock-img

23.12.2005, 23:12

clock-img

Annny

pencil-img

4837

To je normalno, sploh pa komaj 2 meseca po porodu. Jaz ti svetujem, da enostavno 'abstiniraš' še nekaj časa..poskušajta..in nekega dne bo spet vse po starem ali pa še boljše, heheuser posted image  Saj se da tudi drugače, ne?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem