IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan88
A je kdo imel podoben primer, kako ste to rešili???
Pri nas je bilo zelo podobno. Do 6. meseca polno dojena, potem pa krize in težave z gosto hrano.
Kako se je pa hčerkica dojila (no, verjetno se še). je jedla vsake 4 ure ali je jedla bolj pogosto pa manjše obroke?
mi smo imeli že od vsega začetka težave z dojenjem (velika zahvala za to gre tudi "strokovnim nasvetom strokovnega osebja v porodnišnici). Hčerka se ni redila zadosti, dodatka ni hotela, če pa že pa je popila max. 30 ml. In sem jo tako dojila vsako uro. pri 10 mesecih, ko bi kao morala se dojiti samo še zjutraj in zvečer, sva se midve dojili 7x na dan. Ponoči je že od malega spala, večinoma se je zbudila samo 1x.
Seveda sem ji ponujala GH in po regelcih uvajala obroke Gh, ampak to je pri nas zgledalo tako, da je pojedla 2 žlički in konec. Če je imelamzares dober dan, je pri kakšnem obroku pojedla tudi več (to pomeni 4 žličke). Pa sem se lahko jaz ali mož ali kdorkoli na glavo postavili.
Mene je bilo kar groza, ko so druge mamice razlagale, da 7 mesečni dojenček poje 200 ml sadne al pa zelenjavne kašice. Naša pa NIČ.
Jaz (na srečo
) po porodniški nisem dobila službe, ker ne vem kako bi dala hčerko pri 11 mesecih v vrtec, ker je res mogoče pojedla 1 obrok GH na dan, ostalo je bilo dojenje.
Prav jesti (to pomeni, da je bila po obroku GH sita) je začela šele po enem letu. Sedaj lepo je - pač odvisno od dneva. In seveda še vedno ne poje nekih hudih porcij.
Najbrž ti nisem kaj dosti pomagala.