cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ogrevanje - korekcijski faktorji

clock-img

15.09.2010, 16:23

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Letos so v naši stolpnici montirali merilnike na radiatorje. Zdaj naj bi plačali toliko, kolikor bomo porabili + 25 % nekega pavšala. Ker živimo v prtličju smo dobili korekcijski faktor 0,87. Zanima me ali mogoče ve kdo ali je kje v zakonu predpisano, kateri dejavniki se vse upoštevajo pri izračunu tega faktorja in ali morajo podjetja, ki nam to izračunajo imeti kak certifikat, pooblastilo, da so to sposobna opravljati in imajo potrebna znanja.

clock-img

16.09.2010, 09:12

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Če bo še kdo potreboval, sem našla v Uradnem listu RS pravilnik, o načinu delitve in obračunu stroškov za toploto v stanovanjskih in drugih stavbah z več posameznimi deli

http://www.uradni-list.si/1/content?id=96017&part=&highlight=pravilnik+o+na%C4%8Dinu+delitve+in+obra%C4%8Dunu

clock-img

24.10.2010, 12:00

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

Neni, kako pa ugotoviš, kak je korekcijski faktor za konkretno stanovanje? Kaj naj bi sploh pomenil ta faktor? A to mora upravnik dat, ali si si sama izračunala? A to se bo začelo izvajati z letošnjo kurilno sezono? Ker v 2009/10 zihr tega še ni blo (vsaj na računu ne).

< Sporočilo je popravil LoCa -- 24.10.2010 12:03:26 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem