cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odločba

clock-img

22.08.2007, 22:11

clock-img

popi

pencil-img

301

Zanima me če slučajno katera čaka na odločbo.Tisto z zavoda za šolstvo za otroka v oš,za otroka s posebnimi potrebami.
Ker mi imamo vlogo vloženo že od marca pa se še zdaj ni nič premaknilo.Vem potrpežljivost pa to.Ampak nazadnje sploh še komisija ni bila oblikovana,Mogoče katera kaj ve?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

22.08.2007, 22:17

clock-img

digi

pencil-img

986

Ja to zna trajat. Ko sem ajz dala vlogo je trajalo nekje 4 mesece ali celo pet- ne spomnim se več....
No, ampak pokliči pa boš videla kaj bodo rekli....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

23.08.2007, 06:05

clock-img

purple

pencil-img

1897

Pri nas je trajalo dneva, ko smo oddali vlogo, pa do dneva, ko smo dobili odločbo, skoraj celo šolsko leto.Obiskali smo veliko strokonjakov, delali razne teste....

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

23.08.2007, 22:43

clock-img

super lolo

pencil-img

13

Jaz sem na odločbo čakala ob novembra do marca-postopek je vodil Zavod za šolstvo v Ljubljani. Je pa rpecej odvisno od komisije, ker na Zavodu so pri meni še kar hitro naredili, komisija je pa mečkala s tisto odločbo. user posted image
Srečno!

Cogito ergo sum!

clock-img

29.08.2007, 09:15

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Komisija poleti ne dela.

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

clock-img

29.08.2007, 10:56

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Sporočam ti, da smo tudi mi dali zahtevek za to odločbo, vendar so nam povedali, da komisije še niso sestavljene po novem pravilniku in da bo to še trajalo preden začnejo z delom. V glavnem cel postopek (od vloge do pridobitve odločbe) naj bi trajal cca. 6 mesecev (lahko več, lahko manj).

Kdaj bodo komisije začele delat se še ne ve točno!

clock-img

29.08.2007, 10:57

clock-img

Anonimen

Jaz sem vlogo za podaljšanje oddala junija in še čakam na odgovor.

clock-img

29.08.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

mi smo bili hitro na vrsti. Odličbo sva oddala maja 2005 (opravli vse teste), konec julija 2006  smo imeli odločbo z začetkom septembra 2006.

Čez je imel pa CSD Domžale.

clock-img

30.08.2007, 14:08

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ravno danes smo v šoli govorili tudi o tem. Res je, da bo na odločbe potrebno še nekaj časa počakati, do takrat pa naj bi bile veljavne stare odločbe. Vsaj na naši šoli je tako. Žal pa za tiste, ki čakajo na prvo odločbo, do izdaje le-te ni predvidena nobena pomoč in je le od posameznih učiteljev odvisno, ali bodo otrokove težave upoštevali ali ne.

Lahko vam pa povem, da bodo kriterije za izdajanje odločb zelo poostrili, znižale naj bi se tudi ure dodatne pomoči. Razmere se slabšajo in država varčuje na vaših/naših otrocih.

Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem