writing-img

obvezna MŠ (ljubljanska P)

clock-img

18.01.2011, 11:59

clock-img

žabica_

pencil-img

24

Zanima me, če še vedno drži, da morajo imeti očetje za prisotnost pri porodu v ljubljanski porodnišnici OBVEZNO potrdilo iz materinske šole.
Kaj pa, če te porod prehiti in še nisi obiskoval MŠ? Ali če si drugorodka (načeloma v drugi nosečnosti nihče ne obiskuje MŠ, saj smo jo že v prvi)? user posted image user posted image

Hvala za vsakršno mnenje in izkušnjo user posted image
LP

< Sporočilo je popravil žabica_ -- 18.1.2011 12:00:33 >

clock-img

18.01.2011, 12:05

clock-img

emma83

pencil-img

635

Jaz sem rodila oktobra v ljubljanski P, pri izpolnjevanju papirjev na sprejemu je babica samo vprašala ali bo očka prisoten pri porodu, potrdila ji sploh nisem pokazala. Verjetno je odvisno na kakšno babico naletiš in koliko se ji da s tem ukvarjat.

clock-img

18.01.2011, 12:13

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne, ni obvezno. Že par let nazaj ni bilo. Po moje sploh nikoli sam cirkus so delal okol tega.

clock-img

18.01.2011, 12:35

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

če si drugorodka...poveš kdaj ste delali šolo in ti izdajo novo potrdilo, ne rabiš hodit še enkrat, samo plačat je treba

clock-img

18.01.2011, 13:08

clock-img

Precious

pencil-img

524

Ni obvezno,je samo priporočljivo da imaš.Vsak oče je lahko prisoten pri porodu svojega otroka

clock-img

20.01.2011, 11:42

clock-img

Anonimen

Mene je vprašala in sem morala dat potrdilo. Če te pa prehiti pa tako nimajo kaj komplicirat. Sej tolk razumni pa so.

clock-img

21.01.2011, 11:48

clock-img

žabica_

pencil-img

24

Hvala za vsa mnenja. Torej ni obvezna user posted image
Verjetno se pa razlikuje cena za prisotnost očka (drugod imajo z opravljeno MŠ 17 EUR, brez pa 25).

Mi je pa čudno, da povsod in na internetu in v brošuri "Baby book" piše, da je obvezna user posted image lahko bi spremenili ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem