cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oblekica - obleka za na poroko

clock-img

24.04.2010, 11:36

clock-img

blaža

pencil-img

8795

dan!

malo prej sem dobila vabilo za na poroko moževega bratranca. Moram sicer še it malo po trgovinah pogledat kaj se bi dalo dobit, ma rada bi imela eno tako oblekico, da je dolžina do kolen nekako, pa po možnosti v črni barvi.

A ma kdo mogoče kak link od kakih takih oblekic?

Mogoče bi prišlo še kaj drugega v poštev, ne bi pa rada zapravljala fulll, ker je itak že cela poroka kar velik finančni zalogaj, zato ne bom dala za eno oblekico 200e.

Če dobim kako dobro idejo, pa si mogoče dam zašit eno, če ne bi blo iber drago.user posted image

Hvala za ideje, drugače sem bolj šprten tip, mam rada vojaške hlače pa to user posted image , ampak se znam tudi uštelat, ko je treba, le da nimam dosti take garderobe doma in bo treba kaj kupit. Skratka, da bom malo bolj ženstvena za spremembo. Črna oblekica, pa itak mora bit v omari, tako vsaj pravijo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

24.04.2010, 12:02

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Sam men se zdi da ravno črna ni za poroko user posted image pol morš imet vsaj kak pas pa torbico in čevlje v kaki drugi barvi pol bi še šlo 

clock-img

24.04.2010, 12:12

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

mah, men se mala črna za povsod zdi user posted image

slikca: user posted image

če te pa zanima kje kupit, vidla sm jih v zari, h&m, orsayu... zihr jih maš pa tut v kakšnih bolj fancy trgovinah (npr v novi sportini v cityparku). kakorkoli, za 50€ dobiš že čist lepo.

< Sporočilo je popravil Felicita -- 24.4.2010 12:13:36 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

24.04.2010, 12:22

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Sam men se zdi da ravno črna ni za poroko user posted image pol morš imet vsaj kak pas pa torbico in čevlje v kaki drugi barvi pol bi še šlo 

Res? user posted image , no od poročne priče od mojega moža, je pa žena imela črno oblekico in ni nič čudno zgledalo. No vsaj meni ne.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

24.04.2010, 12:24

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

mah, men se mala črna za povsod zdi user posted image

slikca: user posted image

če te pa zanima kje kupit, vidla sm jih v zari, h&m, orsayu... zihr jih maš pa tut v kakšnih bolj fancy trgovinah (npr v novi sportini v cityparku). kakorkoli, za 50€ dobiš že čist lepo.

uau, za 50 e bi jo pa mela. Una v zadnji vrsti ta 4, ma ne una na v izrez, mi je luškana.user posted image

se bom res v Zaro odpravla, v Kopru mam namen pogledat v novem tuševem centru.user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.04.2010, 12:39

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Res? user posted image , no od poročne priče od mojega moža, je pa žena imela črno oblekico in ni nič čudno zgledalo. No vsaj meni ne.user posted image

Res je črna ni najbolj posrečena za na poroko, probaj kaj drugega, če ne pa obvezna kombinacija z recimo vijolo, pas, torbica.

clock-img

24.04.2010, 14:16

clock-img

susica

pencil-img

281

blaža luškane oblekce in cenovno ugodne ima kataloška prodaja bon pix!
ena ki se meni dopade
http://www.bonprix.si/si/offer.htm?cat=1.10.114.4.65.1.&pr=13830

drugače pa imaš celo izbiro tu
http://www.bonprix.si/si/home.htm

upam da sem kaj pomagala
lp

clock-img

24.04.2010, 14:57

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: susica

blaža luškane oblekce in cenovno ugodne ima kataloška prodaja bon pix!
ena ki se meni dopade
http://www.bonprix.si/si/offer.htm?cat=1.10.114.4.65.1.&pr=13830

drugače pa imaš celo izbiro tu
http://www.bonprix.si/si/home.htm

upam da sem kaj pomagala
lp

u super, bom malo pogledala.user posted image

sicer sem pa malo prej govorila z mojo taščo in pravi, da bova šle medve same v šopping in mi bo ona kej nabavla.user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.04.2010, 14:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

susica, ma kake dobre cene majo. Torbice so lušne.user posted image

Steve Jobs

clock-img

24.04.2010, 15:17

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Samo pri Bonprix sem jaz čakala 100 let na oblekco, potem še pa zapovrth vsega v živo ni bla nikakva, tako da sem jo vrnila. Naročila sem pa tole: KLIK

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.4.2010 15:19:08 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

24.04.2010, 15:19

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Samo pri Bonprix sem jaz čakala 100 let na oblekco, potem še pa zapovrth vsega v živo ni bla nikakva, tako da sem jo vrnila. Naročila sem pa tole: http://www.bonprix.si/si/offer.htm;jsessionid=986CC874E27C826B41C6CC2A6EA7CB26?pr=5927

tako sem tudi jaz gledala.

No ma jaz bom itak šla najbrž kar s taščo v šopping in v živo kaj zbrala.user posted image Sem pa gledala še torbice in ostalo, pa je tudi moj mož rekel, da so ful nezadovoljni s tole firmo.user posted image ( dela na pošti)

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem