cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nočno dojenje

clock-img

29.04.2006, 20:14

clock-img

lenč

pencil-img

18

imam 10 mesečnika, ki se ponoči kar pogosto prebuja in najlažji način ponovnega uspavanja je dojenje. en nočni obrok okrog 2 h zjutraj nam je uspelo s pomočjo vode (po magičnem lončku) ukiniti in to uro tudi prespi. zbudi se ob 3, 4, 5, ali 6h-in mu seveda ponudim joško. spat gre ogrog 19.30h. kaj menite-do kdaj bi otrok potreboval nočno dojenje ali bi lahko tudi , vsaj do 6h poskusila z vodo. je pa med bolj debelušnimi- pri 10 mescih ima 11 kg. čez dan imava cca. 5-6 obrokov, od teg azjtraj in zvečer še dojenje.

clock-img

29.04.2006, 21:20

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mogoče se čez dan ne naje dovolj zato še rabi nočni obrok,Kaj pa če bi mu dala za večerjo kako mlečno kašico-čokolino,bebi,hippovo,....Naš poje ob 20 ih čokolino in je mir do 8 zjutraj.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

30.04.2006, 16:19

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Naš je star 8m in se ponoči tudi večkrat zbudi, najmanj 1x konkretno je, drugače pa samo da zizo dobi v usta, pa spi dalje. Pri nas bi rekla, da je to zbujanje bolj navada, pa da ne zna drugače zaspat kot na zizi. Poskusi varianto z vodo, po mojem nimaš kaj zgubit.
Meni so v bolnici pri 5 mes rekli, da ne rabi več nočnega obroka.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem