cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče se dojiti :(

clock-img

20.02.2009, 16:21

clock-img

Lorčy

pencil-img

4

Pozdravljene!

Nujno bi potrebovala kakšen nasvet. Naš sonček se noče več dojiti čez dan, odkar sem morala za 1 teden opustiti dojenje zaradi jemanja močnih antibiotikov. Naj povem, da je star 6 mesecev in do sedaj sva pri dojenju uživala oba - tako lepo je nama takoj steklo, da nisem mogla verjeti, kako imajo lahko nekatere težave.
Sedaj se čez dan obrača od mene, začne jokati,... Samo da odpnem modrček, že ve zakaj se gre in se začne obračati stranuser posted image
Ne vem, kaj naj naredim - to traja danes že 3.dan. Naj povem, da se ponoči in zjutraj pa doji brez težav - zgleda, da ne ve čist za sebeuser posted image
Je imela katera podobno izkušnjo?
Jaz ne vem, če prav mislim, ampak se mi zdi škoda oz. mi je hudo, ko vidim, ko ga matran (ko se joka), si mislim, da je bolje, da mu dam čez dan pač flaško. Na srečo ima že 3 obroke GH.
Kaj bi ve storile v mojem primeru? Si naj mleko stiskam ali ne?

Hvala za vse vaše odgovore!

LP, Lorč

clock-img

20.02.2009, 18:23

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Dojenje.net
Imaš brezplačne št. kjer lahko pokličeš.
Pokliči ne bo ti žal,s s vojimi nasveti ,znanji ti bodo pomagale !!!

clock-img

20.02.2009, 19:36

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Napaka zdravnika. Obstaja veliko antibiotikov ob katerih lahko mirno dojis. Kaj si pa jemala?

_____________________________

Gospa sem.

clock-img

20.02.2009, 20:39

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Jaz pa tam pri 4 mesecih nisem imela zvečer dovolj mleka in sva ji morala dati flaško, ker je bila še lačna. Potem je pa hitro videla, kako po flaški hitreje teče in je tudi počasi odklanjala zizo. Pa je bilo tako, da ponoči in čez dan je še šlo, samo zvečer ni hotela, potem pa že popoldne ne, čeprav je mleko bilo itd. En mesec sem si črpala mleko, potem je pa zmanjkalo. Mi tudi ni bilo vseeno, ampak sedaj je stara 7,5 meseca in sploh ne mislim več na to, zvečer in ponoči pije AM, čez dan pa mleka sploh noče več, ampak samo GH. Sedaj se mi zdi že tako velika, ko hodi po celem stanovanju po štirih, da si niti ne predstavljam več, da jo dojim, pa s temi zobki user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

20.02.2009, 21:21

clock-img

irenav

pencil-img

122

Moja punčka se pa sedaj več doji kot kdajkoli prej. Stara je 5 mesecel in pol. Ko sedim ji ni všeč, ko pa se vleževa v posteljo pa zagrabi in vlečeeee :). Lahko trajo tudi po uro ali več. Zraven tega pa seveda dobi tudi flašo, le da popije AM sedaj dosti manj. Prej sem si črpala in sta tako dobivala moje mleko, saj sta bila v začetku preslabotna za joško in smo začeli in nadaljevali z flašo. Pri fantku mi to ni uspelo...tam je flaša zakon. Kako pa dojiš? Imata takrat mir in tišino? Se sprostiš? Jaz se nisem in nisem mogla sprostiti v začetku...sedaj ko sem neobremenjena pa gre...no ja vsaj pri enem :).

_____________________________

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

clock-img

20.02.2009, 21:37

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ne razumem zakaj bi silil z dojenjem otroka, ki ga sam odklanja...enostavno ne vidim v tem nobenega smisla. Če že imasta 3 obroke goste hrane, pa pač preidita na gosto hrano v celoti in nima bit kaj narobe.

clock-img

21.02.2009, 21:15

clock-img

Lorčy

pencil-img

4

Dojiva se oz. se probava v miru, tako kot sva se vedno, isti način. Mislim, da sproščena sem, no ni mi ravno vseeno, ko vidim, da se obrača stran. Najbolj sem razočarana nad tem, da mi tisti antibiotiki sploh niso nič pomagali - zaradi njih se le moj sonček noče več dojituser posted image

Danes so bili ponovno vsi poskusi zaman, edino ob petih zjutraj je pa čist normalno jedel pri meni. Kaj ni prehitro, pri 6-ih mesecih, da bi čez dan skoz jedel gosto hrano? Sedaj ima sadni obrok, nato zelenjavo za kosilo, pozno popoldne pa mlečne kašice. Vmes mu dajem 2-3 krat mleko. S čim priporočate, naj potem zapolnim obroke, ko dobi samo mleko. Ne vem, ampak jaz mislim, da je tako uredu. Kaj menite?

Nočka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem