cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

neprespane noči

clock-img

12.10.2007, 10:37

clock-img

luča

pencil-img

4

naš urban je star deset mesecev. prvih 6 mesecev smo spali dobro,sedaj pa spimo zelo malo ali skoraj nič.prosim za nasvet.

< Sporočilo je popravil luča -- 12.10.2007 10:54:52 >

clock-img

12.10.2007, 10:57

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

koliko je pa star?

clock-img

12.10.2007, 10:58

clock-img

luča

pencil-img

4

deset mesecv

clock-img

12.10.2007, 11:48

clock-img

fricka

pencil-img

751

Ne vem kaj naj ti rečem. Približno pri tej starosti so našo začeli zanimati telebajski in sva cele noči čepele v fotelju v dnevni sobi. Potem je pa kar minilo. V kolikor joka, potem pa moraš iskati še druge razloge. Meni je pediatrinja rekla, da delam veliko napako in ji moram z jezo dopovedat, da se ponoči spi. Moja znanka ima odraslo hči in pravi, da se je do šestega leta zbudila ob dveh in čebljala z njo do petih, ko je morala vstat za službo. Ni spodbudno, ne?

clock-img

12.10.2007, 11:58

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ali še dojiš-ker če dojiš se zbuja zaradi crkljanja.Men se je hčerkica do 17ega meseca zbujala tud po 10krat na noč.sedaj ko ne dojim več spi celo noč

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

12.10.2007, 12:59

clock-img

luča

pencil-img

4

pri osmih sva nehala z dojenjem.sicer probala sem že vse da bi spali, tudi kamilice sem mu dala pa ne pomaga,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem