cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ne najdem odločbe

clock-img

13.11.2006, 21:03

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

o odmeri dohodnine, ki jo seveda rabim za uveljanjanje znižanega plačila vrtcauser posted image user posted image  to se lahko itak samo meni zgodi, ne me linčat prosim, bo že moj mož veseluser posted image

torej, kaj zdaj, se da kak rešit zadeva, dobim pri davčni kako ektra kopijo?

hvala za odgovore

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

13.11.2006, 21:05

clock-img

al1*

pencil-img

2246

ja na davčni ti dajo kopijo odločbe, moraš pa plačat nekaj (1500 sit, če se ne motim)

p.s.
davčna se je preselila, da jih ne boš iskala na stari lokaciji v Cafovi!user posted image user posted image

lp

clock-img

13.11.2006, 21:08

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

joj, al user posted image user posted image user posted image  zdaj si me pa res nasmejala, hvala tisočkrat, sem že čist paf od šoka, ker tega vraga ne najdem, pa mož bo res pop... , ker sem res nemarna glede te papirologijeuser posted image user posted image user posted image

thanks še enkrat, vic dneva, kaj dneva, tedna je bil zdaj to user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

13.11.2006, 22:36

clock-img

trixi

pencil-img

741

ojla

nič sekirat,drugi list vloge, če se prav spomnem piše da dovoliš da kar sami pridobijo podatke ki jim manjkajo,tko sm tud jaz nardila ko neki nisem vedla pa še zastonj je blouser posted image

čau

clock-img

13.11.2006, 22:44

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

hvala trixiuser posted image

lp, rainbow

clock-img

13.11.2006, 22:50

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja jaz tut iskala nisem , sem tam obkrožila naj si jo sami pridobijo in je-sem prvič tut tko naredila, pa je blo vse ok-samo oba se morata podpisati(pa sej vse pišeuser posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem