cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nasvet prosim!!!

clock-img

05.07.2008, 13:31

clock-img

mirabela

pencil-img

242

Imamo full veliko stanovanje, rada bi ga okrasila z rozami user posted image , koncno, zdaj pa recite katere so najbolj primerne za sobne prostore?

LP user posted image

clock-img

05.07.2008, 14:02

clock-img

melanija

pencil-img

934

Orhideje, vijolice, zamija, fikusi, sheflera,.kaktusi...
Najbolje bi bilo da bi šla do bližnje cvetličarne, pa bi ti kaj svetovali glede na tvoje stanovanje, potem je tu še kakšna internetna stran, ki ti bo prav prišla, da izveš kaj več o negi določenih rastlin, ki bi jih potem imela v stanovanju.
Zgoraj naštete imam jaz, ker imam majhno stanovanje pa mi super uspevajo.

Yucca,difembahija, različne brome lije, bonsaji  - ti so izredno lepi,klivija, sobni hibiskus, kengurujeva taca,dracena,....

Po tem je še tu nolina ali bolje poznana kot slonova taca - je tudi nezahtevna in izredno lepa.

Tega je zelo veliko samo odločit se moraš koliko časa boš porabila za oskrbo rož.
Pa fajn izbiraj!

clock-img

05.07.2008, 15:22

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Jaz ti bom naštela tiste, ki jih imam jaz in SPLOH NISO zahtevne rože.
In sicer:
-Navadna juka
-Zamifolija
-Drevesasta šeflera
-Orhideje
-Dracena
-Krasula

Se še najde kakšna...sam k ne vem kako se ji reče user posted image ..kako naj jih najdem...slike po netu iščem..pa nič ni user posted image ...rada bi vedla kako se imenujejo te rožce

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem