cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

najlepši zlati prinašalci

clock-img

20.11.2007, 12:01

clock-img

konina

pencil-img

989

10 mladih zlatih prinašalčkov išče nov dom. Stari so 3 tedne,na voljo okrog božiča, novega leta. So čistokrvni, brez rodovnika. Ob oddaji bodo cepljeni, razglisteni in navajeni družinskega življenja. Moja hčerka dobro skrbi za to, da so navajeni otrok. user posted image

Če je kje kakšen interesent, se kar javite.

Lp, Nina

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 20.11.2007 21:37:14 >

clock-img

20.11.2007, 12:28

clock-img

Anonimen

No, upam, da dobite za vse primeren dom. user posted image

Sem pa dobila spomine na naše leglo izpred 6 let. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2007, 13:32

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Ravno včeraj sva z možem gledala v albume slike vaših mladičkov. Ma, mi bi vzeli vse, ampak glede na to, kako bi jih razvadila, se potem mi lahko kar odselimo od hiše. user posted image

Že imamo eno maksi razvajenko.

user posted image

Upam, da bodo ti cukrčki našli topel in prijazen dom.

clock-img

20.11.2007, 14:50

clock-img

konina

pencil-img

989

Ja, res so cukrčki. Ob priliki bom nalepila kakšne nove slikice. Če bo prepogosto, bom že smešna. user posted image  So pa na dobri poti, da jih tudi mi razvadimo. Smo vsi veliki ljubitelji živali in bi jih kar skoz imeli po rokah. user posted image

Sem pa vesela, ker je že odziv na tole temo. Res so čudoviti psički in jim želim res dobre domove. Pa imam občutek, da nam bo uspelo. user posted image

Lp, Nina

clock-img

13.12.2007, 20:46

clock-img

konina

pencil-img

989

Hja, naši mladički so zrastli v lepe male medvedke. Veterinar, ki jih je včeraj pregledal in cepil, je bil full zadovoljen z njimi. So zdravi in lepo rejeni. Skratka čudoviti. user posted image  Sedaj pa še iščemo nove lastnike. Vsi še niso oddani, tako da, če koga kaj zanima naj mi piše na ZS. Bom z veseljem odgovorila.

Lp, Nina

clock-img

10.01.2008, 07:36

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ampak so pa res taki cukrčki! Jaz sem dogovorjena s kolegicami, da bodo sinčku za rojstni dan (aprila) prinesli kužija, ker moj mož ni preveč zainteresiran zanj, tako da ga bomo bolj kot ne prinesli okrog user posted image . Isto je bilo za mačka, zdaj sta pa največja prijatelja. Samo eno vprašanje: ali je z zlatimi prinašalci veliko dela? Glede na to, da ima kar dolgo dlako, koliko na teden ga je potrebno česat? Vsak dan?

clock-img

10.01.2008, 10:05

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: honey
Samo eno vprašanje: ali je z zlatimi prinašalci veliko dela? Glede na to, da ima kar dolgo dlako, koliko na teden ga je potrebno česat? Vsak dan?

Z našo nimamo pretiranega dela. Krtačimo jo npr. 2-3x tedensko, takrat ko menja dlako malo pogosteje. Sama dlaka je takšna, da se sama sčisti, ko se posuši, četudi je umazana kot pujska. Kar pade dol. No ja, razen, ko je na meniju kak gnoj. user posted image  Takrat ima generalno čiščenje. Potrebno je biti le pazljiv pri prehrani. Zlati prinašalci imajo problematično kožo in najbolj trdovraten je prhljaj. Ampak z uravnoteženo in ustrezno prehrano se to da spravit na minimum. Drugače je pa pravi družinski pes. Pri nas je dobesedno članica družine in je skoraj povsod z nami.

K hiši je prišla kot darilo, vendar po predhodnem temeljitem pogovoru. Žival ni darilo, ki bi se ga podarjalo kar tako. Z njo pridejo obveznosti in stroški, ki jim vsak ni kos.

clock-img

10.01.2008, 18:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

ival ni darilo, ki bi se ga podarjalo kar tako. Z njo pridejo obveznosti in stroški, ki jim vsak ni kos.

Obveznosti in stroškov se zavedam, imam pse že od majhnega (oz. jih imajo moji starši), mi pa imamo trenutno samo muco, ker kaj drugega prej niti ni prišlo v poštev, zaradi prostorske stiske. Zdaj imamo pa hiško in si lahko privoščimo tudi kaj večjega - npr. kužija user posted image

clock-img

16.01.2008, 11:01

clock-img

konina

pencil-img

989

Glede dlake se strinjam, da ni prveč zahtevna. Mi nimamo težav s prhljajem in lišaji. Češemo jo po potrebi, spomladi malo bolj pogosto, ker menja dlako. Zelo rada se kopa, tako da gremo poleti pogosto k bližnjemu potoku.

Imamo pa še dva mladička . Res so bili pravi bonbončki. Imeli smo sicer veliko dela, ker jih je bilo 10, vendar tudi veliko veselja. Sedaj pa na nove lastnike čakata še dva korenjaka. Če je kakšen interes, se kar javite. user posted image

Lp, Nina

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.1.2008 22:02:17 >

clock-img

06.03.2008, 20:50

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Torej dva še imate?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

07.03.2008, 20:46

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Z veseljem bi ju vzela ampak že imam doma psa+mačko.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem