cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

najdena mlada nemška ovčarka

clock-img

09.10.2009, 08:44

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Včeraj zvečer je na poligon ŠKD Krim v Sneberjah prišla mlada nemška ovčarka - po moji oceni stara tam nekje 8-9 mesecev (se pa lahko seveda motim). Ker do odhoda naših inštruktorjev ni bilo nikogar mimo, ki bi lahko bil njen lastnik, sem jo vzela s sabo. Psica je imela na sebi rdečo platneno ovratnico na kateri sta pritrjena dva majhna kraguljčka!

Danes smo preverili in čipa žal nima, zato bo okoli 12-ih prepeljana v zavetišče Gmajnice, kamor jo lastniki lahko pridejo iskat.

Prosim, če jim javite, če jih slučajno poznate.

Katja Dermol

clock-img

10.10.2009, 09:53

clock-img

honey

pencil-img

2567

Včeraj sem pred Intersparom na Viču videla obešen plakat, da se je izgubila mlada nemška ovčarka. Mogoče je ista? Če kdo hodi tam okrog, naj prosim preveri.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem