cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

naša psička ima zobni kamen

clock-img

23.01.2011, 19:59

clock-img

poljanka1

pencil-img

11

Naša psička ima obloge na zobeh, ni sicer grozno, ampak se opazi in iz gobca ji smrdi. Ima kdo kakšen nasvet?

clock-img

23.01.2011, 21:42

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Posvet pri veterinarju. Ce se ni kriticno, potem pustis tako kot je in skrbis za higieno. Moja ga ima tudi, ampak ima menda mehke obloge, ampak ker je bila ze tolikokrat pod narkozo + pred leti zastrupljena, je po nepotrebnem ne bomo dajali spet pod narkozo, dokler ne bo res nujno. Ponavadi se zobni kamen ocisti hkrati s kaksnimi drugimi posegi, da ni pes prepogosto pod narkozo.

clock-img

24.01.2011, 10:12

clock-img

poljanka1

pencil-img

11

Hvala lepa za nasvete. Seveda ne bom pustila, da bodo naši psički propadali zobje. Sem se ravno naročila v veterinarsko ambulanto Trstenjak Zajc.

clock-img

02.03.2011, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2011, 09:05

clock-img

poljanka1

pencil-img

11

Naši psički so na veterinarski kliniki Trstenjak Zajc pod narkozo očistili zobni kamen in je lepo prestala. Zdaj ji tudi dajem priboljške za zobke in še pokrtačiti mi uspe malo. Če pa ne bi nič naredili, joj, si predstavljate, da pri nekaterih psih pride do take katastrofe od zobovja http://www.klinika-vtz.si/sl/stomatologija/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem