cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

muckanje oblačil

clock-img

29.11.2005, 12:23

clock-img

alesa

pencil-img

23

rabim vašo pomoč. zadnje čase se mi vse stvari tako zelo muckajo, ko jih operem, da zgledajo prav že zmatrane, stare, pa čeprav po mojem še ne bi smelo biti tako. kupila sem nekaj žabic za otročka, pa so po 5 pranjih že take, kot da bi jih nosil že 2 leti. kakšen nasvet? ne vem, kaj delam narobe? a dam mogoče preveč stvari v pralni stroj. kaj bo šele potem, ko bom začela uporabljati še sušilni stroj. kakšne so pa vaše izkušnje.

clock-img

29.11.2005, 15:31

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Ne vem, mogoče imaš preveč obratov pri ožemanju user posted image ... Mi imamo sušilni stroj in se ne muckajo stvari, saj pri nas ne.

clock-img

29.11.2005, 15:34

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Jaz občutljive stvari pred prenjem obrnem narobe. Materiali se muckajo ob drgnjenju eden ob drugega. Sušilni stroj pa ne dodatno mucka, vsaj naš ne, tudi pralni stroj ne, pa ima 1500 obratov.

clock-img

29.11.2005, 22:47

clock-img

Anonimen

Jaz vse cunje perem narobe obrnjene, tud bombažne. Pa tudi sušim jih tako. user posted image  Pa za občutljivo perilo ne uporabljam navadnega praška, temveč za volno, za pisano perilo, za črne cunje,... user posted image

clock-img

29.11.2005, 22:59

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Pomoje je muckanje odvisno od kvalitete oblačil. Jaz imam eno trenirko (hlače), ki sem jo oblekla preden sem jo oprala, pa je se je že namuckala.user posted image
Oblačila lahko dobiš po zelo ugodni ceni,vendar se taka (ponavadi) tudi hitro muckajo. Seveda to velja tudi za dražja oblačila- to je pa user posted image .
Pač nimaš kaj, saj mu bodo (žabice) kmalu premajhne, pa mu boš kupila druge. user posted image
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem