cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

močna menstruacija

clock-img

04.11.2010, 09:15

clock-img

teja28

pencil-img

236

sem tri mesece po porodu in imam že drugo menstruacijo, ki pa je nenormalno močna. Kar teče iz mene. vložke ali tampone si moram menjat na 1 uro. Je imela katera podobno težavo?

clock-img

04.11.2010, 10:58

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, po obeh porodih. Groza. To  je kar lilo. Najmočnejši tampon je po eni uri kar spustil. In tudi precej časa je trajalo, da je menstruacija postala bolj "normalna. Sigurno kakšno leto.

clock-img

04.11.2010, 23:16

clock-img

Jassika

pencil-img

682

Oj, ja tudi jaz se pridružujem klubu. Ravno zdaj se borim z user posted image , drugo (po vrsti) in tudi ta je tako močna, da tako kot naji drži tampon 1 uro, porabim pa velik cel zavitek vložkov (če nimam tampona) na dan!!! Groza, prej sem imela čist normalne user posted image , zdej pa tko... No, ampak včasih so bile bolj boleče, zdaj pa čisto brez, tako da sploh nisem čutila ne prvič, ne drugič kdaj bo - samo vlilo se je. Upam, da se nama čim prej vse uredi, čeprav bo pri meni verjetno še trajalo, ker še dojim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem