cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

milumil 1 in cuclji!

clock-img

11.12.2007, 08:58

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Katere cuclje uporabljate pri Milumil 1?  jaz imam velike probleme ker ko uporabljam Avent cucelj 3 nič ne teče oziroma se mi velikokrat čisto zamaši,če pa uporabljam Avent cucelj ki se lahko nastavi na 1,2 ali 3 pa že pri enki preveč tečeuser posted image

clock-img

11.12.2007, 11:51

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

jaz mojo hranim z milumil1 in ji dajem cuzlje st.2.imam pa flaske in cuzlje od MAM.z aventovimi jaz nisem bila zadovoljna ker so se mašili.

clock-img

11.12.2007, 12:46

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Mi smo zdej prvi teden na Milumil1 (prej smo bli na A1) in uporabljam aventove cuclje z dvema luknjicama. Enkrat sem kupila A1 v Mullerju in so se mi prav tako mašili zato sem jih malo povečala z vročo iglo. Tako, da mi zdaj ravno prav pridejo za Milumil in prav lepo teče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem