cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mesečno perilo po porodu

clock-img

02.11.2004, 12:45

clock-img

saba01

pencil-img

467

Pozdravljene!
Moja hčerka je stara 2 meseca in jaz sem dobila prvo menstruacijo po porodu.A ta je četrti dan še kar tako močna kot prvi dan.Ali je to normalno,da tako močno krvavim že 4 dni?Prosim povejte mi ,kakšne so vaše izkušnje?

HVALA:zmeden:

clock-img

02.11.2004, 12:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem prvo :hudicek: dobila šest mesecev in pol po porodu in je bila tudi zelo močna. Pet dni sem krvavela, da je kar teklo iz mene, šele potem se je začelo umirjati. LP

clock-img

02.11.2004, 13:01

clock-img

cufi

pencil-img

4

Tudi jaz sem prejšnji torek dobila prvo menstruacijo in traja še danes. Tako naj bi bilo zato, ker sem po porodu nehala prej krvaveti (po treh tednih) in naj bi se zdaj še čistila.

LP

clock-img

02.11.2004, 15:04

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz sem imela kot ninaŠ

clock-img

04.11.2004, 21:42

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Hojla!
Jaz sem jo dobila ravno danes...5 mesecev po porodu ob polnem dojenju. Pa upam da ne bo dolgo trajalo. ;)

clock-img

09.11.2004, 10:53

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz sem sicer imela CR, prvo M pa sem dobila nekje pri 6 tednih po porodu. zdaj čakam drugo, pa že teden dni zamuja. kdaj se bo to uredilo???

clock-img

09.11.2004, 11:46

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

No jaz krvavim iz dneva v dan manj...tako kot pred zanositvijo.

clock-img

18.11.2004, 16:08

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

jaz sem prvo :hudicek: dobila 5.tednov po porodu, drugo pa 9.tednov:grrr::grrr::grrr:Prej sme mela blage :hudicek:, zdej pa kr 5 dni traja pa bol močna, tako da me je pri 1.:hudicek:že skrbelo da je kaj narobe.
Pa najbolj sem se veselila, da po porodu ne bo potrebno te trapaste:hudicek:tete:grrr::grrr::grrr:

clock-img

18.11.2004, 20:12

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Meni se tudi zdi, da sem jo tudi dobila in sicer včeraj, 9 tednov po porodu. Nisem pa čisto prepričana. Kravitev je šibka, pojavi se enkrat na dan, potem pa cel dan nič. A mogoče katera ve, koliko časa traja, da se ciklus uredi? Jaz sem imela pred nosečnostjo zelo točne M, pa upam, da bo tudi sedaj tako, da vsaj vem, pri čem sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem