cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mešanje AM

clock-img

21.05.2010, 12:02

clock-img

meta22

pencil-img

562

vprašam še tu, ker pri mojem vprašanju ni bilo odziva.

z dvomesečnima user posted image user posted image  smo imeli probleme zaradi napenjanja, krčev in polivanja. smo samo na AM. krčev in napenjanja smo se delno rešili s Aptamilom comfort, vendar ostaja problem polivanja. skoraj po vsakem obroku ob podiranju kupčka gre kaj ven iz ust (včasih kar konkretno). še nekaj ur po obroku se jima mlekec dviguje ,tako da mleko potem požirata in včasih tudi hlastata po zraku. ser bojim da pride kaj v sapnik. rižeka za zgoščevanje še ne moremo dodajati ker še nimamo 4 mesece, razmišljala pa sem, da bi jima dodala aptamil AR. npr. 4 merice aptamil comfort in 1 merica aptamil ar!  
a se to sme in ali katera to prakticira? kako se obnese?

clock-img

21.05.2010, 12:51

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Polivanje je nekaj običajnega in večina dojenčkov poliva. Mis mo uporabljali Novalac AR pa ni prav veliko pomagalo, je še vseeno precej polival, ampak res precej, ne samo da "gre kaj ven iz ust", in to tudi po 1-2 uri po obroku, da sem ga parkrat na dan preoblačila ipd. Potem se je pa z uvedbo goste hrane od danes na jutri polivanje nehalo.

Ne vem, ali je priporočljivo mešanje različnih vrst AM znotraj enega obroka, vem pa, da se lahko pri enem obroku da npr. navadna formula, pri naslednjem, npr. pred spanjem, pa AR formula. Ampak, kot rečeno, polivanje je nekaj običajnega pri dojenčkih, in sicer vse dokler ni polivanje res tako obilno, da se ne redijo ipd.Itak pa je to, da gre pri podiranju kupčka nekaj mleka iz ust, popolnoma normalno.


< Sporočilo je popravil Katy78 -- 21.5.2010 12:52:29 >

clock-img

21.05.2010, 12:56

clock-img

meta22

pencil-img

562

hvala za hiter odgovor. saj vem, da večina dojenčkov poliva. našidvema se navzdiguje skoraj vsakič ko se napenjata. ker takrat lovita zrak, me že malo skrbi. upam da bo to obdobje hitro za nami!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem