cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

maternični vložek

clock-img

16.10.2005, 23:04

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

sem po porodu (drugem), pa premišljujem o novi kontracepciji. še vedno dojim, pa tudi drugače mi KT ne ustrezajo. Zanima me kakšne izkušnje imate z navadnim materničnim vložkom (ne Mirena - ta ima tudi hormone)?

so res menstruacije močnejše in večja možnost vnetja?? nimam namena kmalu zanositi, če sploh, rada pa bi kakšno nehormonsko zaščito. Kondom je tako nepraktičen in tudi neudoben.

kakršna koli izkušnja bi pomagala pri odločitvi

hvala user posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

17.10.2005, 07:40

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jutro! Jaz sem dvakrat imela tak vložek in bila zadovoljna z njim tudi menstruacije niso bile močnejše in boleče,imela sem jih kar nekaj let.Drugič sem ga dala odstranit po petih letih ker so se menstruacije malo okrepile,jaz ga priporočam,srečno.

clock-img

17.10.2005, 07:55

clock-img

lucios

pencil-img

50

Tudi jaz jo imam - Mireno in moram rečt, da je hvale vredna. Nič menstruacije, nič krčev, nič PMS, zaščitena pa si 5 let. Je pa samoplačniška: okrog 30.000,00 sit,

Toplo priporočam!!

LEPO JE LJUBITI, LEPO JE DAJATI - A NAJLEPŠE JE BITI MATI.

clock-img

17.10.2005, 12:48

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Nimam pojma o tem, vem pa da si teh zadev ne bom nikooooli montirala. Moja mami, stara 45 let ga je imela in bila malo malomarna, pa ni šla tega ven dat in je na pregledu pri ginekologinji potem zvedela da ima raka na maternici. Je dala vse ven, pred kratkim!

Lep pozdrav! K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem