cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mastitis n- krat

clock-img

08.04.2010, 08:43

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Ves čas se mi ponavljajo mastitisi user posted image . sicer takoj ko začne boleti masiram pod vročo vodo- ampak to tako boli. Ima kdo kakšno lažjo rešitev preprečevanja oziroma hitrega lajšanja... 

clock-img

08.04.2010, 11:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ti žal ne znam svetovat, ker nisem fasala niti 1x mastitisa. Vse kar sem počela je to, da sem takoj, ko sem začutila kako bulo ali bolečino, ta del masirala med dojenjem proti bradavici. Torej ko je otrok bil prisesan, sem gladila proti bradavici in sva s skupno močjo razbila te bule. To so mi svetovali v porodnišnici in patronažna. Probati ni grehuser posted image

clock-img

08.04.2010, 14:29

clock-img

tinkamarinka

pencil-img

118

sveže orehovo listje položiš na mesto, kjer ti mleko zastaja. Nimam pojma zakaj pomaga ampak meni je. Mleko pa mi je konstantno zastajalo na enem in istem mestu cel čas kar sem dojila (11 mesecev), pol pa mi je ena stara teta rekla naj dam sveže orehovo listje na boleče mesto. Nisem takoj ubogala, ker se mi je zdelo preveč noro, ampak na koncu sem bila pripravljena probat vse in je res pomagalo.

clock-img

08.04.2010, 14:57

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Torej počakam še kakšne 14 dni da listki na orehu zrastejo user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:12

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

meni se to tudi pogosto dogaja...se mi naredi bula in to zlo boli. meni pomoga če si zagrejem (zelo toplo) imam namreč gel in si ga dam gor.
meni masaža ni pomogala.tako da probaj!


_____________________________

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

08.04.2010, 23:50

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Glede na podpis predvidevam, da je dete staro 6mesecev, torej težava ni v nepravilnem pristavljanju. Če te boli in imaš dojke prazne pol si jaz po kmečki pameti razlagam, da si dajaj mrzle obkladke gor, da ti hladi bolečino. Vroče obkladke uporabljamo kadar mleko zastaja, ne steče, so dojke napete,...
Če te ne nehja bolet  se pojdi raje pokazat h gin..

clock-img

09.04.2010, 08:20

clock-img

tažana

pencil-img

1601

hvala.

Očitno bom res morala probat z mrzlimi obkladki.

clock-img

10.04.2010, 22:36

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Meni se je to začelo pojavljati sedaj, ko je dete strao 5 mesecev. Pa nimam pojma zakaj. Sem najprej mislila, da zato ker je mala nekaj dni malo štrajkala in je bolj malo jedla, ampak zdaj pa je normalno in se mi je spet ponovilo. V glavnem... Meni je pomagal zelo vroč tuš in masaža. Ko sem se tuširala, sem si spuščala zelo vročo vodo na dojko in jo masirala ter poskušala iztiskati. Najprej mi ni uspelo nič iztisniti, potem pa je naenkrat začelo teči in sem iztiskala dokler ni bula skoraj čisto izginila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem