cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

maslo v piškotih

clock-img

14.11.2013, 14:31

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Saj verjetno je butasto vprašanje ampak a se da pri piškotih, se pravi pri krhkem testu, maslo s čim nadomestiti (razen pač z margarino)?

clock-img

14.11.2013, 14:40

clock-img

Cassiopeia

pencil-img

158

Jaz dam prečiščeno maslo. Ali niti tako ne sme bit?

clock-img

15.11.2013, 09:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.11.2013, 11:28

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ne, krhko testo in olje = pogreb. v biskvitnem testu ja, NIKAKOR pa v krkem testu - pita ne bo jestliva.

prečiščeno maslo lahko sicer sam nareiš in niti ni tok težko, lahko ga ap kupiš. v indijski kuhinji ga na veliko uporabljajo, rečejo mu ghee. je pa fahn, ker odstraniš slabo maščobo in dodatkeiz masla in je resnično kvaliteta maščobe boljša kot pri neprečiščenem maslu.

če bi se rada izognila kakršnikoli maščobi pri krhkem tesu, po moje ne bo šlo - je le enden izmed glavnih delov recepta. lahko pa katera pove še kaj na temo, če se da zamenjat k kokosovim maslom, ker vem da ene redno delajo z njim in bolj vejo ali so pa probale, kako se obnese v krhkem testu.

clock-img

15.11.2013, 11:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
stvar je v mascobi - ce ne das masla, lahko naredis z oljem, ampak je potem razmerje drugacno.

ja, samo - a sploh lahko temu rečeš krhko testo? če zamenjaš toliko stvari, sploh razmerje, se testo drugače obnaša..

clock-img

15.11.2013, 22:30

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Sem danes malo po netu brskala in berem, da delajo piškote s kokosovim maslom tako da bom poskusila to varianto.

clock-img

19.11.2013, 10:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem