cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

malo denarja,malo...

clock-img

07.03.2006, 10:08

clock-img

dadica

pencil-img

556

Sama skoraj ne morem verjet da je takšna razlika med hranami,ker sem po 2,5 mesecih že skoraj izgubila mleko sva začela kar pogosto dodajati aptamil pre,z hrano sem zelo zadovoljna,ampak je k precej draga(v primerjavi z hipp-om) saj stane 600 g, od 3000-3700 SIT.Pa so mi vsi svetovali idi v avstrijo in gori kupi hrano ker je dosti cenejšauser posted image .In res, v sobota sva šla v dm v avstiji kupila aptamil pre in za 500g dala 1800 SITuser posted image :Vse lepo in prav hrana dosti cenejša,ampak, a je tudi ista.Ni, že po dveh obrokih so se začeli strašni krči in moram vam povedat da smo imeli kar peklenski vikend.Včeraj pa sva kupila spet hrano pri nas in danes je popolnoma drug dan,smo dobre volje in nič nas ne zvija.user posted image user posted image
Toliko o tem če želiš varčevat na otroški hrani!prav nama je!

To pa sem napisala iz preprostega razloga, da mlade mamice obvarujem pred neumnostjo,kajti trgalo se nama je srce kako je našega fanta zvijalo!user posted image

lep sončen pozdrav od dadice

clock-img

07.03.2006, 10:39

clock-img

Anonimen

Jaz sploh nisem vedela katero mleko naj mu kupim,saj je na tržišču jih zelo veliko.Dobila sem humano in še nekaj,samo se sedaj ne spomnem.V glavnem imam prijateljico v lekarni in sem jo vprašala za mleka in mi je priporočila mleko novalac,ker je bil na testiranjih in je pozitivno prešel skozi.saj veš da imajo v lekarnah preverjene stvari,zato tudi kupujem mleko novalac in ga ne menjam za nič.

clock-img

07.03.2006, 17:15

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Meni je pa pediatrinja v porodnišnici svetovala glede mleka, da so dobri aptamil, novalac inše eden, ki se ne spomnim imena. Samo je pa res razlika v ceni med aptamilom in novalacom v lekarni.
Vzela novalac in zadovoljni smo - samo dodajamo po potrebi 

clock-img

07.03.2006, 20:11

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ja, res je si razlikujejo mleka.

Npr. tudi Hipp, ki ga kupiš v lekarni, DM-u, Šparu, Mercatorju (proizveden v Avstriji)... je drugačen od tistega, ki ga prodajajo v Muellerju (proizveden v Nemčiji).

Mi smo na Hipp-u iz Muelletja in smo zelo zadovoljni! user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

07.03.2006, 20:58

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Enako kot Spacey!

clock-img

07.03.2006, 23:26

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri tastarejšem sem uporabljala Hippuser posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

08.03.2006, 22:35

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Tudi mi smo na Mullerjevem Hippu.

clock-img

09.03.2006, 21:48

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi nekaj časa kupovala Aptamil v avstriji, amapk pri nas ni bilo nobenih krčov- edina razlika je bila, da mi je po avstrijskem spala veliko več kot pa pri aptamilu kupljenem pri nas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem