cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

magic life / all inclusive

clock-img

23.02.2006, 11:05

clock-img

miševi

pencil-img

888

Zanima me, če je kdo že sprobal obe varianti in lahko primerja - v čem je magic life boljši, če je?  Mene te variante ne ganejo, ker smo navajeni na dopustu jest samo zjutraj in zvečer, me je pa prešinilo, da sedaj, ko so otroci majhni, je pa le bolje, če je malo več izbire, pa da imajo redne obroke... Letos gremo sicer v apartma, samo za drugo leto pa že razmišljam, da bi šli v Grčijo. Takrat bo mali star 2 leti, z večjo pa sploh ne bo več težav.

Torej prosim za kakšna mnenja, izkušnje s področja teh dveh ponudb...

Hvala!

clock-img

23.02.2006, 11:11

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Kaj pa je magic life?user posted image

clock-img

23.02.2006, 11:14

clock-img

miševi

pencil-img

888

Lunca, po moji logiki, kar sem do sedaj zasledila, naj bi bilo podobno all inclusive, samo malo več ponudbe. Pa kompleks hotel / bungalovi... naj bi bil na večji površini ali nekaj takega. Saj v bistvu zato tudi jaz sprašujem, če je kdo že preizkusil to varianto, ker točno ne vemuser posted image .

clock-img

23.02.2006, 11:18

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Za Turčijo sem enkrat gledala eno oddajo in all inclusive menda niso bili v redu, umazane sobe, enolična prehrana, majhna izbira pri pijačah ipd. Mislim da je bilo isto za Tunizijo, samo tukaj pa nisem prepričana, če sem si prav zapomnila. Drugače pa to tudi mene zanima za Grčijo. 

clock-img

23.02.2006, 15:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

Moj brat je bil v Tuniziji in je baje ah in oh in sploh. Magic life je top of the pop med all inclusive variantami, saj imaš všteto tudi celotno športno ponudbo od smučanja na vodi do jadranja. Drugi AI pa imajo po navadi skromnejšo ponudbo oz. je AI bolj ali manj hrana in lokalne pijače. Pa nekaj malega od športnih dejavnosti.

Mi gremo letos v Magic Life v Turčijo, ker bo malček star šele 9 mesecev in tak dopust, kot sva ga bila vajena ne bo mogoč.

Lunca, glih Turčija in Tunizija imata v AI več luksuza kot Grčija. Jaz sem bila že kar nekajkrat v Grčiji in razen res dragih hotelov so vse bolj ali manj luknje, ki jih upravljajo družine, katerim je pomembno samo, da imajo polno. Kvaliteta je bolj postranska, potem pa ješ cel teden puter in kruh za zajtrkuser posted image  Hoteli višje kategorije pa so v Grčiji kar dragi. Midva sva bila v enem kao dobrem in je imel AI, vendar razen hrane to ni pomenilo nič več od normalnega aranžmaja.
Imaš pa tudi v Grčiji Magic Life samo Classic, ki ima slabšo ponudbo od Imperial. So pa na Krfu, Rodosu, Kreti in na celini.

Sicer pa:  www.magiclife.at 

< Sporočilo je popravil rija -- 23.2.2006 15:39:52 >

clock-img

25.02.2006, 20:59

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Je Rija že napisala bistvo, pa še dober link je dala poleguser posted image
Jaz bi samo še dodala, da je pri AI zelo pomembno, koliko zvezdic ima hotel in da si v katalogu oz. na internetu dobro prebereš, kaj posamezen hotel vključuje v storitve AI, zato ker ni rečeno, da je vsa ponudba hotela potem avtomatično zastonj.

Pa pozorni morate biti, ali leži hotel neposredno na plaži ali ne. Ker če npr. piše 900 m do plaže, pomeni to ponavadi zračna razdaljauser posted image , ne pa dejanska razdalja poti, s hotela pa komaj vidite morje. V glavnem, vsak naveden podatek je pomemben - da ne boste pričakovali kaj več...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem