cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

madež od krvi

clock-img

19.12.2005, 15:12

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Prosim, za nasvet, kako naj očistim madež od krvi iz kavča  (mikrofibrA).

Še svež  madež sem obrisala z mokro gobo, vendar se še pozna.

lp

clock-img

19.12.2005, 15:15

clock-img

artista7

pencil-img

816

vzemi vanish za preproge in z njegovo peno obriši, mislim pa, da obstaja tudi neka johnsonova stvar za oblazinjeno pohištvo

clock-img

19.12.2005, 19:37

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Si že probal(-a)?

clock-img

20.12.2005, 10:39

clock-img

lory05

pencil-img

283

Najboljša zadeva doslej za odstranjevanje madežev (tudi od krvi) je od firme Stanhome odstranjevalec madežev Prewash. Madež pošpricaš, pustiš delovati cca 15 minut, lahko tudi več in z mokro krpo odstraniš. Vse gre stran.

Tudi oblačila (predvsem malčkov) pred pranjem pošpricaš, po 15 minutah daš prat in gre vse stran, tudi madeži od trave.

Saj vem, da izgleda kot da delam reklamo, pa ni res. Po vseh drugih odstranjevalcih sem že obupala. Ko sem to probala, pa vem, da od tega ne odstopam več.
Poskusi.

clock-img

20.12.2005, 13:41

clock-img

Emm

pencil-img

181

Moj odgovor je čisto preprost če je madež svež itro popivnaj in potem z mrzlo vodo namoči in obično milo namaži gor fejst.Pusti malo delovati in z gobico malo podrgni dol.Jst tako vedno spravljam madeže od krvi če slučajno pride do nezgode ko imam  user posted image  in sedaj je vedno delovalo.

clock-img

22.12.2005, 10:44

clock-img

Anonimen

Ja ponavadi gre kri res najbolje stran z mrzlo vodo, takoj po nesreči.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem