cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ločevalna v času dojenja

clock-img

12.01.2008, 19:32

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

ja, tema je ali za dojenje forum ali za hujšanje, z namenom pa sem jo dala sem, da poveste tud na splošno, če ste že kaj hujšale s to dieto med dojenje, sama dojim 5mes in kg se kar kopičijouser posted image zanima me, če vam je ostalo mleko in če je ta dieta kaj sporna? saj dobim vse vitamine in zelenjavo in oh, le razdeljene po dnevih...mnenja in izkušnje tistih, ki ste      s-hujšale po tem ...

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

12.01.2008, 19:56

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Jaz ne bi! Saj je potem še dovolj časa za hujšanje!

_____________________________

Lep pozdrav! K

clock-img

12.01.2008, 19:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem - 2 leti nazaj. 6 mesecev sem izključno dojila, mesec po tem, ko sem ji začela dodajat GH, pa sem začela z ločevalno. Mleko ni bilo nič slabše kvalitete, pa tudi precej sem ga še imela - sem ogromno vode popila. Shujšala sem, kolikor sem si zadala, dojila pa sem še  leto in pol po koncu diete

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.01.2008, 20:16

clock-img

Anonimen

Jaz sem dojila pri obeh otrocih. Pri prvem sem probala z ločevalno in po dveh tednih obupala, ker mi je bilo prenaporno. Pri drugem otroku pa sem pri starosti 2 mesecev začela z Montignacom in šla povprečno 1,5 kg na mesec dol, s tem da sem kdaj tudi pregrešila. Dojim še vedno - polno dojen, brez dodajanja (5 mes.), držim se Montignaca, super se počutim.

clock-img

12.01.2008, 21:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sem probala, pa ni šlo. Mi je mleka zmanjkovalo, kjub temu da sem redno jedla in zelo veliko pila. Sem odnehala, ker se ne splača. Imam še dovolj časa za hujšanje.

clock-img

12.01.2008, 23:28

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

Enako... dvakrat sem že poskusila in obakrat drugi dan ostala skoraj brez mleka. Trudila sem se piti dovolj, ampak ni nič pomagalo. Takoj ko sem začela nazaj jesti, je bilo v redu z mlekom.
Čeprav je mali zdaj star 10 mesecev, se mi vseeno zdi še vedno pomembneje(in tudi bolj praktično), da ga dojim. Žal bo dieta morala počakati, čeprav me je že groza od vseh teh kiluser posted image

clock-img

12.01.2008, 23:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz nikoli nebi hujšala med dojenjem.


_____________________________

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem