cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lastništvo

clock-img

08.10.2009, 16:37

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me, če rabimo soglasje lastnika parcele na kateri stoji objekt, glede na to da bi radi podaljšali in zaprli balkon?Objekt je od tašče, parcela od njenega očeta.

clock-img

08.10.2009, 16:41

clock-img

zband

pencil-img

657

bolje da napišete,da se ne bi,ko boste imeli že narejeno,kdo pritožil in boste podiraliuser posted image

clock-img

08.10.2009, 18:00

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Vse kar spreminja zunanji videz stavbe, rabiš sogalsje vseh (če jih je več) lastnikov v stavbi. Nekateri se ne ozirajo na to in vseeno naredijo, ampak če nočeš imeti problemov, je bolje vse met na papirju. In en podpis ni težko dobit, če se lastnik strinja, a ne?

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.10.2009 18:01:12 >

clock-img

08.10.2009, 18:53

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Gre za pokrit nadstrešek do 30m2.V bodoče ga bo 12m2.Stari, 85, let pa zahteva potrdilo statika in načrt novega objekta, kar sploh ne igra vloge oz. ni zahtevano v papirjih.Sosedje so delali podobno in so imeli identičen dokument iz občine kot mi in ni bilo nobenih problemov.Gre za njegov princip, ko išče dlako v jajcu.Tašča je rekla da se mu ne bo pustila in se bomo zdaj v kratkem lotili gradnje.Mislim da se v rušenje ne bo spuščal.Vseeno me je zanimalo.Sosedov to ne moti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem