cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

lanski dojenčki pozimi

clock-img

20.09.2005, 10:58

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

naš tibor bo oktobra star 3 mesece in ne vem, kaj naj nababiv za zimo, ki se očitno hitro bliža

ali kombinezon, ali bundico in zimsko vrečo za v voziček ali vse troje...pa ne vem niti kako veliko, 74 ali 80?

kakšna je vaša praksa?

clock-img

20.09.2005, 11:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem imela lani bundico, za v voziček, pa z dekico sem jo pokrivala. Za doma pa smo meli kombinezon, da je lahko v snegu sedela.
Uh, kje je že to.

clock-img

20.09.2005, 14:51

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Mio smo imeli kombinezon in vrečo. Mislim, da bi morala biti št. 74 čisto dovolj. Naš je zdaj star 10 mesecev in je velik 78 cm (pa je med večjimi)in mu je št. 80 ravno prav.

Lp

clock-img

20.09.2005, 16:00

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Imeli smo kombinezon in vrečo. Ker smo novemberski, smo imeli 68 in je bilo celo zimo prav. Pri tebi bo po moje 74 ravno prav, če ni kakšen velikan. Bundica ti po moje ne bo prišla toliko v poštev.

LP

Pi-kica

clock-img

21.09.2005, 08:27

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo avgustovčki in smo lani imeli kr kombinezon št.74. Nam se je super obneslo. V vozičku sem itak imela tisto vrečo, ki pride zraven vozička, tako da mu je bilo vedno fino toplo. Jaz mu samo bundice še ne bi kupovala, no.

clock-img

21.09.2005, 12:35

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

hvala vam

clock-img

21.09.2005, 15:40

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Tia je roj.31.8.
Za zimo je imela zimski pajac za v vozek, imela je pa tudi zimsko vrečo, ki sva jo rabile za jeseni in spomlad, pa tudi pozimi v hudem mrazu, kljub zimskemu pajacu, saj smo bili veliko v naravi in na sprehodu.
Bundico ti za tako malega odsvetujem, saj mu more biti toplo.

Imela je številko 74. Saj je kombinizonček nosila celo zimo. Je pa fino da je večji,saj je ponavadi še kaj spodaj oblečeno, in da ni potem tako nabunkan, da se takoj prekuha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem