cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krožniki

clock-img

26.07.2010, 11:43

clock-img

livia

pencil-img

2395

Kakšne krožnike jemljete s sabo? Plastiko? Melamin?
A je tale melamin ok? Se to lahko razbije?

clock-img

26.07.2010, 12:04

clock-img

tea

pencil-img

549

Jaz sem bila svoje čase Tuperware fanuser posted image  in imam precej te plastike. Sklede, kozarci, skodelice in podobno se obnese, pri krožnikih me pa moti, ker se naredijo zareze od noževuser posted image  Sem tudi jaz že razmišljala o melaminu. Čakam na kakšno dobro izkušnjouser posted image

< Sporočilo je popravil tea -- 26.7.2010 12:05:27 >

clock-img

26.07.2010, 13:31

clock-img

blazka

pencil-img

554

Mi smo letos nabavili melamin krožnike. Smo zelo zadovoljni. Lahki in nezlomljivi. Preverjeno user posted image . Pomivat jih je pa treba s tisto gobico, ki je za teflon.

clock-img

27.07.2010, 16:26

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Mi imam plastiko.

clock-img

27.07.2010, 16:55

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mi imam plastiko.

enako..... to mi še manjka na dopustu pomivat posodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma pa razmišljala o papirjuuser posted image

clock-img

28.07.2010, 21:54

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mi imam plastiko.

enako..... to mi še manjka na dopustu pomivat posodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma pa razmišljala o papirjuuser posted image

Ne, ne, saj jaz imam tako za pomit. Pa mi je čist fletno v kampu posodo pomivat. Prav res.

clock-img

28.07.2010, 22:44

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Mi imamo kovinsko posodo. Za posodo za enkratno uporabo pa se iz ekoloških razlogov ne bi niti slučajno odločila. Kakšen kup smeti od ene same družineuser posted image

clock-img

29.07.2010, 10:51

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sej detergenti za pomivanje posode tud niso ekološki.... pa še na litre vode steče, ker pomivajo posodo pod tekočo vodo.......
ufff mislim,da je to tema k bi se dalo na veliko razdrabljat o njej......
no zato mi2 razmišljama o papirju ker je hitro razgradljiv....

clock-img

29.07.2010, 18:15

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Če kupuješ, ti definitivno priporočam melamin. Plastične se namreč veliko težje pomije kot melaminove. pri plastičnih maščoba kar ostaja gor in rabiš veliko več ceta kot pri melaminovih.

clock-img

31.07.2010, 10:59

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi imamo cel set za 4 osebe od brunnerja-melamin.Ampak ga še nismo odprli ker za dopust par dni upr. samo plastiko ali papir.Če bi šli za več časa bi ga uporabljali.Ga pa zelo hvalijo.Bil je na akciji po ugodni ceni.

clock-img

02.08.2010, 17:43

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Če kupuješ, ti definitivno priporočam melamin. Plastične se namreč veliko težje pomije kot melaminove. pri plastičnih maščoba kar ostaja gor in rabiš veliko več ceta kot pri melaminovih.

Ja, to je res, samo zanimivo - ne pri vsaki plastiki.

Ne smeš bit prav natančen, pa je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem