cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kri, ko grem na blato

clock-img

22.11.2007, 13:32

clock-img

bibabubabaja

pencil-img

31

Rodila sem pred 3 tedni. Čišča je bila 14 dni, potem pa sem opazila po tem ko grem na blato še malo krvi.  Kaj je to - drugega nič kaj posebnega nisem opazila. Kako naj vem ali so to hemeroidi? Kaj naj naredim - je to normalno? Malo sem bila šivana, saj sem se raztrgala. Ampak šivi me niso boleli.

clock-img

22.11.2007, 14:13

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Najverjetneje so hemeroidi. Omeni na pregledu ali pa pojdi do osebnega zdravnika, povej da si ravno rodila in ti bo dal Faktu. Zelo hitro pomaga.

Pa brez panike. Ni nič nenavadnega.

clock-img

22.11.2007, 20:47

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Morda hemeroidi, omeni os zdravniku, ce se ne preneha. Med tem pa - veliko pij, jej suhe slive za prebavo, donat, vlaknine, da bo blato mehko in ne bos imela problema z izlocanjem. Pa namazi se kar s hladilno kremo, ki jo imas za dojencka, lahko pred veliko potrebo kot tudi po njej. JAz sem imela podobno, se je uredilo.


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

04.12.2007, 21:01

clock-img

AlTa

pencil-img

91

A če maš hemeroide te kej boli? To pa sprašujem ker mam tud jest kri,ko grem na blato. Pri men traja že nekaj dni se pa je tko začelo: najprej me je začel želodec bolet in še zmeri me boli ampak zjutri in zvečer , ko grem na blato imam kri in nekakšne krvave koščke kot naprimer k maš pri menstri. So to tud hemeroidi?
Hvala!

clock-img

04.12.2007, 22:05

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Kakšna pa je kri? Barve mislim.

Če je sveža, rožnate barve in na papirčku zgledajo take črtice, zna biti hemeroid. <<<najverjetneje, ne?
Če pa je kri v blatu svetle barve, lahko, da se je med porodom poškodovalo črevesje. Vendar bi to neznansko bolelo in tudi vročino bi zdaj že dobila. ČE pa je kri temne barve (skoraj črne, koščki)  v blatu, je pa to znak krvavitve višje v prebavnem traktu (želodec).

Pomoje so krivi hemeroidi, in malo upočasnjena prebava, kar je značilno za 90% porodnic. Pij veliko tekočine, vlaknin oz. kar pač mehča blato. Problemi s prebavo znajo trajati tudi do pol letapo porodu.

clock-img

04.12.2007, 22:25

clock-img

AlTa

pencil-img

91

Kri je taka kot ta pisava mislim take barve. Ni nobenih črtic na papirčku. Morem pa še povedat da kri ni pomešana z blatom ampak najprej gre vn blato nato teče kri. Črevesje me ne boli sam me pa želodec. Sej jem in nimam trdo blato, se pa bojim da ni kej z želodcem narobe.
Res hvala paštetka. 

clock-img

04.12.2007, 22:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Če bi bilo kaj z želodcem bi bila kri v blatu in to črna.

Če je taka rdeča kri ,potem je najverjetneje kaj s hemeroidi ali danko narobe. saj jaz sem mislila te črtice bolj v smislu, da ko potegneš, ko se obrišeš, da nastanejo črte  od potega. saj če popivnaš potem res ni črt user posted image .

Sicer nisem zdravnik, imam pa izkušnje s temuser posted image

Če je te krvi ful, (ti pišeš, da so koščki) pojdi k zdravniku. Lahko si pa kupiš mažo v lekarni za hemeroide. Se pa dobijo tudi taki "robčki", ki si jih daš na danko in so prav za po porodu narejeni. (firma je ista kot dela tisto multi mam mazilo za bradavice). Probaj najprej s tem, pa če ne bo pomagalo idi do zdravnika.

clock-img

04.12.2007, 23:03

clock-img

AlTa

pencil-img

91

Še enkrat hvala Paštetka  user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 23:08

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pa še kdaj drugičuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem