cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kreme proti gubam po 30-35 letu

clock-img

14.06.2010, 19:49

clock-img

p&b

pencil-img

747

Mi lahko katera napiše s katerimi kremami za obraz  ste zadovolne,mislim tiste po 30-35 letu in so namenjene proti gubicam oz .da že nastale gubice omiliš.

Hvala in LP! 

clock-img

14.06.2010, 21:20

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Scheller- vijolična- (marula in še nekaj....). V kakšnem mesecu se mi je total poznalo glede teh smejalnih gubic okoli oči in ust user posted image .
Je pa tudi ok tale nova Weledina divja vrtnica- sicer je še nisem kupila, ampak sem dobila tester in ti res fajn napne kožo user posted image .

ROŽICA

clock-img

14.06.2010, 21:39

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Po novem prisegam na Afrodito-lift nekaj, ne vem točnp, kako se ji reče in sem zelo zadovoljna. Z kvaliteto in še bolj z ceno. Do zdaj sem za Colistar in Cliniq dajala tudi po skoraj 50€, ta pa pride manj kot 15, podobno tudi serum in za okrog oči. Res sem zelo vesela, da sem končno odkrila domačo kozmetiko, ki se mimogrede kosa z tujimi dragimi blagovnimi znamkami.
In tako sem se založila tudi z njihovimi kremami za sončenje, mlekom po sončenju, kremi proti celulitu.....saj vem, kot obsedenostuser posted image . Toplo priporočam.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

14.06.2010, 22:28

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Sama imam Weledino zeleno in se mi zdi kar v redu.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

15.06.2010, 10:30

clock-img

dory

pencil-img

8852

zanč mi je v lekarni poturila od nuxe marvelliance al kuko že...zelo hranljiva krema, meni ustreza :)

clock-img

15.06.2010, 11:43

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

IZVIRNO SPOROČILO: dory

zanč mi je v lekarni poturila od nuxe marvelliance al kuko že...zelo hranljiva krema, meni ustreza :)

hehe,da nisi ti moja mami,k ji tut v lekarni 123 kej poturijouser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

25.06.2010, 15:24

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz kupujem kreme samo v lekarni, ker so mi vse v drogerijah zanič. Upo9rabljam od Vichy. Uporabljam tudi ene šampone za mastne lase, ki so edini, ampak res edini, ki so meni pomagali. Kar kupiš v drogerijah je pa po mojem ena sama reklama.

Tudi šampone kupujem profesionalne pri firzerju - oziroma kupujem ponavadi regeneratorje. Pridem pa dolgoročno cenej skozi.

Šampon v bistvu kupim ta najbolj poceni v pol litra flaški kamilica ali kopriva za 2 eura in imam za pol leta.

Vsi tisti lorel in podobno sranje je en sami reklamiran šit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem