cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kratek odih - kje

clock-img

17.09.2010, 07:18

clock-img

nanaa

pencil-img

415

Živjo punce,

eno pomoč bi rabila, smo tri družine in bi šli radi nekam skupaj na en kratek dopust, okrog 1 novembra. Poznate kakšno apartmajsko hišo kjer bi bile 3 splanice + skupni prostor, ali pa trije apartmaji pa nekje en skupni prostor. Smo ugotovili, če gremo v hotel, da se nimamo potem starši kje družiti, ker otroci v sobi spijo user posted image . Nam je pa vseeno kje, mogoče blizu kakšnih toplic. Najraje bi takšen velik apartma ali pa kakšno hišo, da bi jo najeli.
Hvla za pomoč.

clock-img

17.09.2010, 08:18

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

povprašaj v termah vivat, moravske toplice. Vem, da imajo apartmaje oz apartmajske hiše, samo ne vem kolk veliki so. Cene so še kar normalne. Zraven imate njihove toplice in še terme 3000. Zadnjič sem videla, da imajo ravno okoli teh počitnic tudi posebne akcije in tematske počitnice. Recimo http://www.vivat.si/index.php?mod=catalog&catalog_id=118

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2010 8:20:49 >

clock-img

17.09.2010, 08:34

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Baby phone s seboj, pa lepo v lobby bar, ki ga ima vsak hotel. Potem ne rabiš nič kaj komplicirat. user posted image
Sicer pa npr. h. Bellevue na Pohorju ima tudi apartmaje, pa Bolfenk, ipd. To je prvo, kar mi pade na pamet zdajle, saj smo se ravnokar vrnili od tam (sicer smo bili v hotelu, ampak, vem, da imajo tudi apartmaje).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

17.09.2010, 13:19

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kaj pa kšna turistična kmetija..

npr.
http://www.kmetija-urska.com/nastanitev.asp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem