cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

krčne žile

clock-img

24.01.2007, 23:21

clock-img

solatja

pencil-img

952

sem iskala po RR pa nisem našla, se mi pa zdi mal čudno, da ta tema še ne bi obstajala. a mate kak koristen nasvet? kake so te nogavice, ki se priporočajo? me zanima, kaj uporabnega je še poleg knajpanja (menjavanje vroče-mrzlo)? a je kaka časovna omejitev za knajpanje?

hvala vam!

clock-img

24.01.2007, 23:30

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Te nogavice so elastične,dobijo de pa v Sanolaborju.

clock-img

25.01.2007, 14:59

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jest sem dobila napotnico pri osebnem zdravniku za specialista. Ta te pogleda in ti določi potrebno kopresijo nog. Ta specialne nogavice imajo v trgovini DIA FIT (petkovškovo nabrežje, nasproti tržnice v LJ). So pa precej drage. Jest sem dala zanje 20000 sit torej cca 80€. Mi pa zelo pomagajo, tako mi ni problem biti malo dlje na nogah in tudi manj me bolijo.

Sem slišala, da jih sicer dobiš v Sanolaborju, vendar te nogavice niso iste kvalitete. Torej odvisno je od stanja tvojih krčnih žil. Če to bolj preventivno delaš, potem so tudi le te dobre, sicer pa ti priporočam da se naročiš pri specialistu. Tam poveš da si noseča in v bistvu prideš takoj na vrsto. Aja pa fino je če ti osebni zdravnik napiše na napotnico NUJNO.

Imaš pa več vrst kopresijskih nogavic: dokolenke, žabe, samostoječe, nosečniške in še ene podobne samostoječim, ki pa imajo take pasove da se jih pripne okoli pasu, da ne lezejo dol. Torej zopet odvisno od stanja tvojih nog. Dobiš pa jih tudi v različnih barvah jest vem za kožno ali črno, morda obstaja še kakšna.

lp

clock-img

27.01.2007, 11:01

clock-img

solatja

pencil-img

952

zvončica in peterpan, najlepša hvala!!!!!!

clock-img

29.01.2008, 20:58

clock-img

annie17

pencil-img

86

meni so lani med nosečnostjo rekli, da ti celo pripadajo ene nogavice na recept, tak da se mal pozanimaj. več ti pa žal ne vem povedat!
srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem