cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kontracepcijske tablete - izcedek

clock-img

10.06.2006, 16:45

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Jem jih dva tedna ( prvič ) - začela sem prvi dan menstruacije in imam še zdaj izcedek ( rdečo rjav ) in se ne konča. Vložek uporabljam noč in dan že nekaj čez 14 dni!
Res se ne spoznam na to saj jem prvič in ne vem če je to normalno ali naj grem k ginekologu!

Hvala za odgovore!! 

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

10.06.2006, 16:54

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Tudi pri meni se je pojavilo to prvič. Potem naslednjič pa je že bilo ok. Verjetno so to samo spremembe. Seveda, če je pa tega preveč, pa je tudi možno da ti ne odgovarjajo.

clock-img

10.06.2006, 20:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Prvi mesec je normalno in ni nič narobe, če se pojavljajo vmesne krvavitve (ki se lahko tudi vlečejo, kot opisuješ), kasneje pa naj se ne bi več. Če bo isto še drugi mesec, pojdi h G, da ti predpiše druge, ker ti verjetno ne odgovarjajo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.06.2006, 21:13

clock-img

natalia

pencil-img

1423

počakaj na drugo krvavitev, mogoče se bo normaliziralo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

10.06.2006, 23:12

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Sej na tabl. piše da so prvih nekaj ciklusov te krvavitve normalne.No vsaj na mojih tako piše-pa še ginekologinja mi je to poudarila.

clock-img

11.06.2006, 10:44

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ja saj mi je rekla da se lahko pojavi izcedek in da naj potem vzamem dve tableti naenkrat - vendar to v navodilih ne piše!
Ampak jas nimam samo malo izcedek ampak 24 ur na dan  non stop ( 15 dni )!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem