cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko žalosti okoli mene...

clock-img

12.12.2007, 16:46

clock-img

Anonimen

ah,malo se moram izpovedati.
zadnje čase je tako žalostno v naši hiši...
mamini starši, (oče 86let,mama 80) so slabi. zdravje se jima je ful poslabšalo zadnje leto. pred kratkim smo bili na obisku,ker ne živijo tukaj,pa je stara mama tako slaba in brez volje.ko smo se poslovili in jima rekli,da se vidimo pred novim letom spet,je rekla samo:jaz bom prej umrla.  takrat smo ji rekli samo:ah,ne,dej,sej si ok. zdej pa vsak dan kliče oče in pravi,da je s staro mamo slabo. da nima volje do ničesar.odkar so ji zdravniki povedali,da ima oslabljeno srce in da mora počivati,je kar uvela.karnaenkrat se je postarala. prej je delala v vrtu,kuhala,skrbela za stanovanje. to ji je bilo v veselje. sedaj,komaj čaka da umre. še najbolj jo skrbi,kdo bo skrbel za očeta,ko nje ne bo.
drugo...
danes sem zvedela,da je ponoči umrl stric od mojega tata. sicer je imel zdravstvene težave,vendar se je dobro držal. in tako je ponoči za vedno zaspal.
dalje...
včeraj so mojemu nonotu pokopali še zadnjega brata. sedaj je od vseh sester in bratov ostal samo še on. in tudi njega je to popolnoma potolklo. že tako je bil slab in bolehen,sedaj nas je poklical,k sebi,ker čuti,da bo do novega leta umrl.

kaj je to okoli mene??? kaj se dogaja???
do sedaj nisem nikoli razmišljala,da se moji nonoti starajo,da jih imajo 80 in čez... in da bo enkrat prišel tisti dan.za vse nas.
ampak...

ne vem. čisto sem na tleh.

clock-img

12.12.2007, 17:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

Pride čas, ko se človek mora posloviti. In nekateri to čutijo. Obišči jih dokler so živi. user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2007, 18:05

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Ne vem kaj bi rekla, da bi te lahko potolažila. Na izgubo ljubljene osebe se ne moremo nikoli pripraviti, pa čeprav vemo da nič ni večno... Vse kar nas ne zlomi, nas opogumi...Če ti je hudo se izjoči. To meni vedno pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2007, 18:07

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Draga Niki. Verjamem da si žalostna. Moja stara mama je tudi vedno govorila, da bo kmalu umrla, pa je živela 90 let. Od mami starša sta umrla še preden sem se jaz rodila, z očetovimi starši pa sem odraščala in mi je bilo zelo hudo, ko sta umrla. Pa se sčasoma potolažiš. Čeprav spomin nanje še vedno živi.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

12.12.2007, 18:57

clock-img

Anonimen

Ne vem kaj je, ampak je izgleda tak čuden čas. Pri nas malem bloku so v zadnjih 14 dneh 3 umrli. Pa tudi pri časopisu imamo polne strani osmrtnic.

Moje sožalje za izgubljene, Niki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem