cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko časa traja poročni obred

clock-img

03.06.2010, 18:57

clock-img

lunka1

pencil-img

903

malo hecno vprašanje, ane? no, midva z mojim dragim se nameravava po 8 letih avgusta poročit. zdaj pa cincava - sreda ali sobota. poroka nama ne predstavlja neke ultra važne zadeve, poročila se bova predvsem zato, da se poročiva - as simple as that. ne bova delala nobene mega žurke, kakršna je običajna, ampak samo midva in priči na magistrat, reči DA in to je to.

koliko časa traja obred me zanima zato, ker nameravava doma za hišo naredit en na easy piknik za domače in prijatelje. tako - na hitrico, malo čevapčičev, tortice, vinček itd.

če se poročiva v sredo, imava še odprte možnosti glede ure, če pa se poročiva v soboto, imava možnost samo še ob enih popoldan. potem pa še slikanje... in na piknik... upam, da nisem preveč zakomplicirala vprašanje, samo zanima me, koliko naj bi trajal obred in samo slikanje, da povabiva na piknik... torej - če je obred ob enih, ali bo končan, skupaj s slikanjem, v recimo dveh urah??

clock-img

03.06.2010, 19:30

clock-img

zlatolaska

pencil-img

141

o trajanju obreda ti lahko povem 16.6 na sredo - ko se poročiva tako na hitro na izi samo s starši - očeta bosta hkrati tudi priče...midva sva se odločila za sredo zato ker med tistimi razkošnimi porokami, številnimi svati v soboto bi res izstopala, na sredo pa to ni nič takšnega po moje

clock-img

03.06.2010, 19:39

clock-img

lunka1

pencil-img

903

jaz, če sem odkrita, bi rada vse skupaj čimhitreje odrajtala... zato ciljam na soboto - da imava na isti dan obred in piknik... če se bova poročila v sredo, bo piknik vseeno v soboto, to pa je dvojno slavje, pa nazdravljanje, pa vse ostalo, do česar meni (po pravici) ni. imava še majhnega dojenčka (2,5meseca), zardi česar bi vse skupaj tudi čimhitreje opravila.


meni je vseeno, koliko bova iztopala med ostalimi... jaz vem, zakaj se bom poročila, za ostale mi je vseeno. eni pač za ta "dan" dajo par tisoč evrov - predvsem zato, da se zabavajo drugi (vse neveste, ki jih poznam, so bile na ta dan blazno živčne in utrujene in so komaj čakale, da mine), midva pa ta denar raje privarčujeva za najino Julio ali pa ga vloživa v stanovanje, ki ga pravkar prenavljava.

clock-img

03.06.2010, 19:46

clock-img

zlatolaska

pencil-img

141

ja to pa res dvakrat boš mogla čez vse to, če se odločita za sredo...midva ne bova nič piknika delala...sem v 8 mesecu in je že tole zame čisto dovolj...

Točno to, za ta denar imava v stanovanju veliko narejenega ali pač karkoli...

ni pa razkošna oz. pravljična poroka noben pogoj za srečo še manj pa garancija, meni se drugega kot priimek in stalni naslov ne bosta spremenila...življenje je kakršno je, med nama vse ostaja isto...res ogromna prelomnica na najini poti se mi zdi ko bova dobila v roke svoje dete in ko bomo začenjali živeti kot družina - v troje user posted image

clock-img

03.06.2010, 19:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Obred traja enih 15 minut. Moraš pa bit malo prej tam tak da rečmo pol ure vsega skupi, če nimaš preveč svatov, ki ti čestitajo.

clock-img

03.06.2010, 20:25

clock-img

poiu

pencil-img

43

Sam obred traja 7 min. Tako da bosta v pol ure na gradu gotova. slikanje je pa odvisno od vajinih želja.
Pa čestitke.

_____________________________

Mark, Nika in Kaja Keely, trije soncki ki me dopolnjujejo!

clock-img

03.06.2010, 23:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2010, 08:40

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Z mojim se poročiva na soboto in so ure naštimane na pol ure, tako, da mislim, da obred in vse kar paše zraven ne bo več kot 20 minut.

Slikanje pa je po moje odvisno od vaju in fotografa.

clock-img

04.06.2010, 20:15

clock-img

lunka1

pencil-img

903

hvala vsem za odgovor.


zanima me še, ali ste tiste, ki ste se poročile "na hitrico", imele poročno obleko - standardno, ali samo kakšen kostimček oz. krilo in majčko?

clock-img

04.06.2010, 21:13

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Glede na to, da sem noseča bom imela kostim in sicer črne hlače, črn top in čez belo malo svetlečo jakno s 3/4 rokavi in bele čevlje s peto. Kupila sem si pa še zapestnico in sicer iz belih perl in 3 črnih. 

clock-img

05.06.2010, 13:36

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

hvala vsem za odgovor.


zanima me še, ali ste tiste, ki ste se poročile "na hitrico", imele poročno obleko - standardno, ali samo kakšen kostimček oz. krilo in majčko?



midva sva imela obred ob 14.45 (sobota, Lj. grad)... opravili, pofotkali... ob 16.30 smo bili že na kosilu na Lavrici... majhna, a zame najlepša poroka... izstopala sva pa samo zato, ker jaz nisem imela tipične bele poročne obleke, ampak modro obleko, kupljeno v By American v BTC za 80 € (http://www.zorga-tradecompany.si/svecane_obleke.html , druga v prvi vrsti) user posted image , dve ornk nasmejani priči in 14 člansko žlahto, ki se je pa tudi karnaprej zabavala...

clock-img

06.06.2010, 06:07

clock-img

Spiria

pencil-img

197

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

mi2 sva se z maticarko zmenila, da je ona prisla tja, kjer smo imeli tud zurko, ob 19.00h. obred je trajal ene 15min.



Ta ideja mi je ful všeč, posebej, če gre za kakšen lep plac na prostem user posted image user posted image user posted image
Prijateljica se je civilno poročila kar doma,  pred hišo in je bilo prekrasno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem