cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kožica

clock-img

17.12.2008, 11:13

clock-img

vilpol

pencil-img

51

Moj sinček bo kmalu dopolnil 2leti,pa mu kožica pri lulčku ne gre še nič gor, enkrat sem mu sicer poskušala malo spravit,pa je začel jokati, zdaj pa mi ne pusti, pa že takoj govori "buba".
Sem vprašala njegovo zdravnico kako je s tem, pa je rekla da se ne mudi, pa tudi v knjigi sem brala, da se ne sme na silo, pa da bo šla sama gor,tja enkrat do četrtega leta. je pa en drug zdravnik (ko je nadomeščal pediatrinjo) reku, da je to treba urediti čimprej,drugače naredijo operacijo ali pa na živo poregnejo gor,kar pa zna bit zelo boleče. Nevem koga naj poslušam,ter kaj bi bilo najbolje. Kakšne izkušnje pa imate ve s tem? Hvala.

clock-img

17.12.2008, 11:40

clock-img

drevozivljenja

pencil-img

224

moj 4 letnik ima zalepljeno.smo dobil kremo daktarin in mazali zb ene strani se mu je odlepila do kraja s druge se še bo.p je rekla da do 5leta ni panike.user posted image

clock-img

17.12.2008, 11:54

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Mojemu nečaku je P pri 2 letih potegnil na silo user posted image  user posted image  user posted image je bilo premalo, zato je moral čez pol leta na OPuser posted image  user posted image  user posted image Naslednji dve leti je pri zdravniku bilo za znoret user posted image user posted image user posted image user posted image kričanje, jok,...

Ravno zaradi te iskušnje smo naši P pokazali lulčija pri 6.mesecih (drugače ga pogleda pri 9ih) - je takoj rekla, da je čisto zlepljena in... potegnila. user posted image Ni čist nič zajokal. Potem sva čistila in na debelo mazala z bebivalom, da se ne zlepi ponovno. Naslednji mesec pa bomo videli-verjetno bo še ona malo potegnila, ker še ni čist do konca. user posted image
Do 2 let čakat se mi zdi pa predolgo. Sej ne moreš lulčija niti umit.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem